Duktiga dom är!

Kollade på Idol nyss som jag antar en del av er också gjorde, va duktiga dom va! Denna omgång är riktigt bra, det bästa startfältet.

Nu har ja äntligen bokat så nästa helg är spikad, fyller på fredagen så på lördagen kommer en del av släkten oftast så svårt att få ihop att alla kan osv så nu blev det lördag iaf,skönt att det är fixat! 
 
Va & växlade pengar förut också på banken hörde att Dollarn skulle höjas igen hade ju hört tvärtom så jag växla en del förut så nu känns det som det inte är så lång tid kvar nu, härligt !


                           tack så jättemycket =)=)

Ja, nu kan ju tyvärr inte förrän i November, för jag har ungefär varje helg inbokad framföver tills dess /: Men du kan väl höra av dig i november om du fortfarande vill då? (:

Verkligen många som är jätteduktiga! :)

Kram

Sv: Ja eller hur :) riktigt bra röster!fina ögon du har :)

Hej gumman!Vad härligt att du snart ska ut och resa! Är avis! ;)Vi fyller i den bästa månaden! Vad har du önskat dig?Gillar din sommarbild från Scotts. Jag ska se dem den 17 oktober! Längtar! Haha!Utbildningen idag var i farmakologi. Djupt, men bra!Hoppas du får en underbar fredag!STOR Kram

hehehe jaa det gäller att hänga med heheh =)

idag ahr jag kommit till en vän till mig uppåt i landet så =) varit med henne hela dagen, jaså när fylls det år då?

Ja nu känns det som hösten försvann innan den började och vintern redan är här. SÅ kallt.Ja dom är verklgien duktiga allihopa. Kram

Godmorgon!

sv: ja har nog bara önskat mej pengar, för ja ska på kryssning den 21 november så ja tänkte ha lite tills dess :)Så nästa helg blire fest för min del och massa kalas, måste baka massa kakor o lite grejs ju så man har något att bjuda på.. hehe

allt bra idag?

kram

Smart av dig att växla nu :) Har med hört att dollarn ska vara billig nu och det passar ju dig perfekt om du ska shoppa där :)

Det är jobbigt med godisförbud, kvällarna framför idol är värst ;)

Hoppas du får en underbar fredag!

Kramar

Jag kollade också på idol, liksom större delen av Sveriges befolkning;)

aah riktigt fina :D

L

jo precis väntan kommer nog gå fort för då är ni ju iväg =)igår var jag och fikade med två kompisar och var på stan lite..hittade rätt mkt kläder men har inte råd att köpa :& idag blir det lugnt, ska bara va hemma och fixa..vad händer i helgen blir det något skoj? =)

trevlig helg!

kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.