091024

God morgon!
Jag har vart vaken sen länge men sitter fortfarande i sängen med datan, dels kunde jag inte sova i natt så bra för killens bror kom mitt i natten från Jönköping han hade haft match & skulle sova över för dom ska till Karlstad idag, så jag blir ensam hela dagen kommer inte träffa killen nu förens nästa tisdag, lite jobbigt men bra & sakna varandra!

Dels har jag legat & tänkt på vad jag ska ha med mig och vad jag inte får glömma, denna omvandlare trodde jag att jag tappat bort så tänkte gått till stan & köpt en sån men killen hitta den i en låda visste ju att jag hade en sån hemma. För är ju annat uttag, måste ju ha med mig plattången men nu är det fixat ska ned till stan snart till väskaffären pga fråga hur stor väskan får vara för handbabage, glömt bort det sen köpa rengöringsprodukter & ögoncreme trist men måste ha nytt visst finns säkert i Ny men vill & måste vara säker på att jag har det.
Sen till en gammal kollega som nyss vart i NY hon är 60 plussare men kul att höra tips osv från henne..

Oj blev långt inlägg nu men hoppas ni får en bra lördag, kikar in sen..

                          ja hon är gryym:)

åhåhåh! jag somvill ha den :c jag har inte sett den på lindex :o ja är superduper nyfiken!å gud va kul att du skrev jag har sökt efter din blogg! :o

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.