091023

Härligt med fredag, sista arbetsdagen nu innan min efterlängtade ledighet, ska direkt till frissan efter jobbet & färga utväxten!
Skönt att känna sig fräsch nu inför resan.

Har en massa pappersarbete nu så antar denna arbetsdag kommer gå snabbt.

Funderar på vad jag ska ha på mig när vi reser, vi ska flyga först till Frankfurt & det trista är att vi ska vänta där i 6 timmar så trist sen landar vi i NY vid 21.30 tiden så man vill ju vara rätt så bekvämt klädd. Har laddat med en bok jag ska ha med & läsa under flygningen så jag har något annat att tänka på än min flygrädsla, jag är så dum så jag kan inte kolla på tv:n med informationen om vad man ska göra om något skulle hända vart man har flytvästar osv för känner att händer något så dör jag ändå, så omoget av mig men får sån panik annars innan. Men kan säga min flygrädsla har kommit nu på senare år det va jag inte förr i tiden inte så mycket iaf!
Är någon av er flygrädd? 

           sex and the city buss :D ååh den måste ja med åka!! :D

så fint hår!

Tänk att det snart är dax nu, hoppas att ni får super kul! Jag rekommenderar bekväm klädsel vid en sådan lång flygresa. Jag flög i stickade strumpbyxor (som jag hade stödstrumpor i nylon under), jeanskjol och en tunika. Hade stövlar och kappa också så att det såg chict ut.Kram

hej sötnos!

Nu börjar jag ta mig tillbaka till bloggen :) Så ikväll presenterar ja vinnaren i min tävling ja hade, så bara o kika in o hoppas på att du har turen på din sida! :)Ja är åxå flygrädd, usch vad hemskt de va o flyga hem från bulgarien, med massa luftgropar o skit :( men ska inte skrämma upp dig nu:P de går nog bra ska du se! :D

kram

ja du det vet jag inte, har hört om en massa biverkningar och sånt, jag vågar inte ta den iallafall ehheh =)O gumman d kommer ha så roligt ju glöm inte att blogga =)

Tack!Jag ska snart åka och handla lite fredagsgott bland annat oliver och tortilla chips blir en mysig fredag framför TV:n. Vad ska du göra ikväll?Min pojkvän brukar också få köra. Vi bor i Småland så det tar bara två timmar med tåg att åka ner till Malmö.KramJo men blev akut att ja skulle sitta hårmodell imån i växjö så de va bara att slita ut de, ont ja fick eller. Jo har kollat idol me :) Så ja imån blir de som sagt atttt dra till växjö hela dagen :) Kanske hinner me lite shopping :) hahah

Blev det bra med håret??... Önskar dig en underbar lördag! Puss & kram (o ja, jordgubb blir super.. annars : överaska mig! :) )

Ja, usch jag är flygrädd och därför haqr jag svårt att åka längre bort. fast jag ser bara det positiva i det att jag kommer att komma fram och ha så kul och få uppleva så mkt när jag väl är framme :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.