091022

3 dagar kvar nu innan resan,usch va jag tjatar för er om det men jag längtar som fan helt enkelt, har inte börjat packa än, inte ens kollat va jag ska ha för väskor men det ordnar sig jg brukar alltid packa kvällen innan för det viktigaste är neccesären & det tar jag ju alltid sist.

Nu ska jag iväg på hälsokontroll usch va nervös jag är men det går nog förhoppningsvis bra!

Just det denna spray jag har är superbra för oss blondies, måste tipsa er om den!
Den ger fin glans till håret utan att göra så att det ser fett ut, fick detta tips om denna produkt av snygga Rebecca när jag kika på hennes blogg för hon har ju så himla fint hår.


Trevlig torsdag!

                Hoppas det går bra på kontrollen!!! Fan vad underbart, e så avundjuk på dig! Vad gör denna spray så bra just för blonda förresten??.... Puss!

Snart NY gumman! Vi kommer dit nästa onsdag :) Skulle va så kul å ses!Kramar

vart ska du resa?har jag helt missat :)

tack =)

Förstår att du längtar! Jag packar alltid dagen innan en resa innan dess skriver jag en lista på vad jag vill ta med mig. Hoppas att hälsokontrollen går bra!Kram

Resan är snart ju!! =)

Spännande!!!Ka du inte ta en närmare bild på dina naglar, dom såg så fina ut det lilla man såg!Blek inte tänderna om du inte behöver det.

Jag tror inte att det sliter så på tänderna, fast jag vet inte..Lycka till på hälsokontrollen!

Kramar

sv:oh,gud vad nice (: ha en bra dag!

Åhh, får testa den sprayet tror jag. Hmm, jag vill ha nån fräsch doft resten lämnar jag åt dig :D Suprise me! Ha en forts trevlig dag! Förresten så ligger båda jackorna o väntar på posten så ka prova dem o se vilken de blir.. men den sista ser sjukt mysig ut.. Har du hittat en vinterjacka för i år?

det har du rätt i. man borde inte gå in på hennes blogg överhuvudtaget. vad sysslar du med idag? (:

Det sprayaet verkar superbra! :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.