091019

Sov rätt dåligt i natt vilket väl syns på denna bild ser ut som ögonen vill sjunka ihop! Så hade gärna sovit lite längre i morses.

Denna vecka bjuder på en hel del, ska till läkaren i eftermiddag sen på torsdag får jag äntligen sovmorgon då jag ska till kinnekullehälsan på hälsoundersökning via arbetet som dom har vart 3:e år men jag vägrar ta blodprov har jag inte gjort sen jag va liten så töntigt men svimmar av tanken sen fredag frisören sen måste jag packa i veckan också men vet det brukar bli i sista minuten måste bara få tag i en bra handbagageväska hmm resväska har jag iaf! 

Just det denna sjal köpte jag på Vero Moda i lördags! 49:-

                      
SV: Jo det var det! :) Tack så mcyket, detsamma :)

Hahaha...känner igen mig helt!

Jag vägrar oxå ta blodprov!...

Tänker du ta ett stick idag?

Lycka till!Vinprovningen blev jätte lyckad! =)

Hoppas din helg blev bra!

Kramar

Söt du är!

Vackra ögon du har tjejen! :)

fin bild (:

Söt blogg :)

Sex vad är det? Leksaker som man kan mysa med, vart finns det? vilken leksak är bra och super skön? ska man klä ut sej för sin partner eller varför inte massera kanske? vad är kärlek? beskymmer? jadu allt ingår hos mig, lust att kika? gör det om du vill, "varjedag" inte för sex så kom inte in..

önskade att de vore ett halvår, men bara en vecka :)

Fin sjal :))

hhe ja man önska man hade det håret hehe =)

heheh det gör inget hehe äta det man tycket e gott hehe =)

jag har inte gjort så mycket gumman hemma o jobbat i helgen sj då?

härlig blogg du har! :D

Du ser minsann inte trött ut!!SATC rundan har jag aldrig åkt! Men jag ser fram emot att höra när du gjort det sen!! Nu närmar det sig med stormsteg!!Klart du klarar av ett blodprov! Klarade jag av 8 stick så klarar du ett! Lägg dig ner och blunda! ( Annars kommer jag och sticker dig!!) ;)KRAM

Godmorgon gumman! Lika Söt som vanligt! :)Gör du idag då? Själv blir det bara att plugga och vara hemma o se Desperate Houswives...Kramis

Vad jobbar du med? :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.