091016

Äntligen fredag idag! Känner det ska bli så skönt just att få sova ut nu lör & sön precis va jag behöver. Men avslutar denna jobbvecka med en timmes powercise sen ikväll även Idol måste jag ju se.

Blev ett senare inlägg idag pga haft problem med uppladdning av bilder.

Fick föresten denna bok av Madde när jag fyllde år, bra motton, tankar & budskap har en annan bok med henne hemma som jag läst lite av! Har ni läst hennes böcker, tycker ni?

Nu kör jag på denna handcreme föresten hatar att ha torra händer så krämar på mig rätt så ofta! Denna är bra & tjock, köpte nämligen denna impuls för etttagsen för jag hade glömt min andra handcreme hemma..
 
                  tack sötis :Dja jag ska städa undan lite,... fixa med tävlingar som ska avslutas och sen ska jag hälsa på familjen ikväll :) du då?

Hej gumman!Mina föräldrar bor en timme bort. Har inte läst den boken men den verkar intressant. Angående att du tycker om handkrämer och liknande glöm inte att besöka ett Pharmacy i USA, de har massa skönhetsprodukter som oftast är minst halva priset jämfört med i Sverige.Kram

Hoppas att de timmar som är kvar på jobbet kommer gå snabbt så du kommer hem så du kan fira helg med din kära.Ja det är så skönt ha fixat en del innan lillen kommer för då behöver man inte göra det när man är som tröttas med liten som kräver massa energi :) kram kram

HAr stort sätt redan fixat hans rum men har massa kvar ändå att göra..första tiden behövs inte så mycket mera när de komme upp när de ska sova själva in sängen & sin spjälsäng som vi kommer köpa början av nästa år..nu får han ligga i min vagga som jag hade som liten & min bror ..den står bäddad & klar :) kram

Ja, Idol blir det för mig oxå! =)du får lära dig att dricka vin! ;)

Hehe..Önskar dig en trevlig helg!

Kramar

tacktack (: jaa sjukt tråkigt väder här med, man blir så jävla seg. vad händer för dig ikväll sötnos?

Den där boken skulle jag vilja läsa med :D .

okej... är det idol ikväll? hur går det? jag har inte sett det på ett bra tag. haha

den boken verkar bra (:

Vad ska du göra i helgen då?:)

hehe tack söt=)Så mysigt med barn, jag ska vara hemma idag kolla på idol o så ska jobba imon=)

Ska också se Idol! :)

Jag hatar också torra händer, har flera stycken krämer här hemma. :PTack så mycket. Det känns underbart. Trist att pendla bara, men så får det bli i början. Ja, precis. :)Hoppas du får en trevlig fredagkväll!

Kramar

JA. Älskar den där handcremen :)

JA, mycket :D .

Ja, självklart .

Hejar på Calle, gillar han starkt!

JA, hon är jätte söt .

Tror mest att jag gillar Calles stil att vara .

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.