091013

God morgon denna tisdag!

Igår kollade jag på Efter halv åtta, Tinas matprogram sen Hemmafruarna, så synd att det var sista avsnittet kommer sakna det hoppas det snart kommer nya avsnitt! Tycker hon Maria är för gullig alltså, så dum söt!

Just det har ju denna bodylotion hemma älskar den, shimmer & luktar gott har jordgubb, den är från Victoria Secret så ska köpa på mig några sådana nu när jag åker dit!

                  Jag är så avundsjuk på dig som ska åka till NY snart :) Nu är det inte långt tid kvar! Härligt att få komma iväg så :)Det blev ett par hotpants till mig, hittade massvis med kläder jag ville ha men försöker hålla i pengarna så jag kan shoppa nästa vecka i Kalmar :)Ha en underbar dag!

Kramar

Kollade också hollywoodfruarna men var lite besviken över att det typ bara var samma grejer som de visat förut ... men hoppas det kommer en ordentlig uppföljare snart! =P

kikar in=)

Victoria secrets is the shit ;) Kanske ska köpa med mig nåt i taxfreen på Kastrup när vi landar ikväll =) Annars får du köpa en till mig så betalar jag dig plus frakt blink! Puss blondi!

jaa det e huvudsaken faktist !

jag ska inte göra så mycket få upp min sambo så vi kan hitta på nått länge sen vi va lediga sammtidigt=)

sött av dig:D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.