091008

Fick låna dessa infoböcker samt kartor om New York av snälla kollegan Annika, bra då har jag att läsa på, så jag kommer hitta bättre! Nästan 2 veckor kvar nu bara..

             

Usch idag har jag en rätt dålig dag, eller rättare sagt ett stort ilandsproblem mina ögonfransar iaf underfransarna på det ena ögat blev inte alls bra klibbat ihop sig, bara en sån liten sak kan nästan förstöra ens dag, otroligt töntig man är men trist att ha ngt att störa sig på..
Visst ingen annan som bryr sig men för en själv kan det vara störande som bara den!

Nepp nu är det work.Hoppas ni får en bra torsdag kära ni, imorgon fredag härligt!


Bra med lite information innan du åker, det är ju en väääldigt stor stad=)Ja tröjan är från vila=)))

Jag brukar dra igenom en nål om mina ögonfransar klibbar ihop sig, låter kanske otäckt men för mig hjälper det!

Man får ju akta sig så att man inte sticker in nålen i ögat bara!Det är inte illa att du kunnat spara dig ifrån shoppandet i 5 veckor! Men desto roligare är det om du har mycket pengar med dig när du åker!Roligt med födelsedag!

Har du önksat dig något speciellt?

Kramar

Jobbigt o få en dålig start på dagen, sånt kan verkligen förstöra allt de håller ja med om! :)När du fått såna böcker antar ja att du längtar lite mer tills ni åker? :P

kram

S

Gud ska du till New york?? Gud va roligt! Va ska du göra där? :) Jag ska också åka flygplan snart, närmare bestämt imorgon, drar till Turkiet en vecka, ska bli riktigt skönt! :) Men va häftigt de hade vart att åka till New york!Kram på dej tjejen!

Skall du till New york? Det är min drömdrömdrömresa. Gud va kul.

heheh så rolig du e hhehe hon e så dum den tjejen heeh =)

ska du till NY så roligt gumman=)

Få du ta lite paparazi bilder åt mig heheheheh=)

Så spännande! Gud så kul=)

ha en fin dag!! KRAM

Tack sötnos!Allt är bara bra, pluggar lite till en tenta imorgon!Tänk att det bara är 2 veckor kvar till du ska åka till The Big apple:)!KramKram

Vad kul med N Y-resa! Har faktiskt aldrig varit där :) Ha en mysig torsdag, trots fransarna ;) Kram!

Oj bara 2 vekor?:D härligt!Idag ska jag träffa en kompis, plugga lite och sen är det ju inlåst och mammas pojkar på TV, det får man inte missa :D vad händer för dig?:) Och hur ser helgen ut?:)

Kramar!

Jag längtar tills jag skall dit. Har inte bokat någon resa och har inga pengar till det heller, men någon gång i mitt liv skall jag dit :) Kommer du skriva om hur det var och shoppingtips och sånt i din blogg?

ååå ska du åka till NYC? Jag vill oxå! :D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.