091007

Lugna Favoriter, mer musik mindre prat!
Den radiokanalen brukar jag lyssna på jobbet, samt Star Fm är också bra! Men musik är väldigt viktigt för mig ex hör jag en bra låt på morgonen kan det få mig att bli på bra humör och ja jag älskar musik helt enkelt & gillar inte att ha det tyst utan musik är nog på jämt under mina vakna timmar men någon enstaka gång kan det va skönt med just tyst men ibland bara!

                

Fick en liten present i brevlådan igår ett rosa sött paraply där det stod Chic på! Skulle försöka ta en bild & visa er men blev denna dåliga men jaa ni ser ju iaf! 

                            
Fin bild på dig:)!Jag tycker också om att lyssna på musik.Kram

KUL att du lyssnar så mycket på musik :) jag är lite tråkig och lyssnar nästan alltid bara på aguilera, min favorit! Min sambo har tröttnat rejält på mig :)Hoppas du får en mysig dag sötis! (fina örhänge på bilden!) Kramar

Skulle inte kunna leva utan musik;)

paraply kommer behövas nu i höst!

Lyssnar på det för fullt nu! :)

Tack för kommentaren:)Hoppas att du får en fin onsdag!

Kram Anna

Det tycker jag att du ska göra, personligen älskar jag inredning+renoverings program man får så mycket inspiration :)Kramar!

Hihi lugna favoriter ringde vi till i bussen. Hade en tävling och sista grejen man skulle göra var att ringa in dit och få dom säga något snällt om Thomas(tränaren) + önska en låt åt honom. Så Therese kom fram och skulle hälsa och säger "min underbara pojkvän. Och tränare". Dom rubrikerna satt fint sen :POh ja klart vi gillar extra program, underbara hollywoodfruarna!!Det är som det är mitt knä, bättre idag dock :)Kram

Musik är livet!=) Hoppas allt är bra med dig idag gumman? Söt som vanligt=) Kram kram vännen!

vad jobbar du som?(:

Håller med dej - bra musik ger en energi för hela dagen ibland! =) Gillar också lugna favoriter!

SV: jaa, sånna dagar är jobbiga.. det är tur att man har sina vänner! =)tack så mycket sötnos!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.