Tv serier

14 sep kommer ett nytt tv  program på kanal 3 i 4 delar, Svenska Hollywoodfruar..Verkligen sådana överdrivna kvinnor men ska så klart se på det alltid kul att se hur andra har det..
Skiljer sig lite emot ens eget hihi kan man ju säga..

Sen ska jag kolla på Rachels serie nu kl: 18 sen Previliged så blir en tv kväll nu framöver nu ska jag läsa den nya Chic tidningen som jag köpte förut bara slappa & ta det lugnt är ju ändå en trist söndag, jag är sån som gillar att göra saker visst skönt att ta det lugnt ibland men har man inget för sig en dag så blir denna dag en väldigt långsam dag så ser fram emot morgondagen att det blir måndag haha vet att vissa på mitt jobb skrattar åt mig nu om de läser detta love my work :)
fast va mycket trevligt att madde va här förut höjdpunkten på denna dag! 


Haha hitta denna bild jag och min nästkusin vi jobbade ihop som ledsagare under en period detta är från ÅR 2003, fatta 6 år sen otroligt!! Åhh hade så gärna velat gått tillbaks i tiden om man kunde..Hade jag fått välja mellan att få en miljon eller gå tillbaks i tiden hade det blivit det sista alternativet...

                                 Kommer nog också följa det där nya om svenskor i Hollywood, kan inte bli annat än underhållande! =)Ha en mysig kväll! Kraam K

Jag vill bara tipsa om min blogg ..Jag skriver en blogg om självförtroande.Jag har själv haft självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende (som idag är på topp).Det är alltifrån hur du kan stärka din kompis självförtroende,till hur du kan stärka ditt eget när det kommer till sex & killar.Jag tar också upp mobbning.Vad man ska göra om man ser någon som är mobbad,eller av man själv ska göra om man är mobbad osv.Jag tar också upp anorexia och grupptryck. Och även om du själv har ett bra självförtroende,så skulle det vara jätte roligt om du bara kunde kolla in bloggen.Det finns sååå många bloggar,som är värdelösa och stora.Så jag tycker det är dags att en vettig blogg,nämligen denna,ska få synas lite =)

Om du gillar den,så lägg järna till den i bloglovin.Säg till,så gör jag desamma:Dha de bra!http://jjuno.blogg.se

Härlig bild på er :) Ibland är det galet vad man kan längta tillbaka i livet, men så kommer det nog alltid vara! Tack så mkt snygging :) Hoppas du har haft en underbar helg gumman!

söt bild :)

svar Hihi, ja jag började med att skriva sådana brev som ska se någorlunda handskrivna ut för några dagar sedan och de flesta verkar uppskatta dom ^^ tack så mycket!ja det beror ju på hur man ser på saken, den 30 november är ju beräknad men tiden går rätt fort så ;)

kör en frågestund hos mig :)

fråga vad du vill:D kram

låter som en perfekt söndag! Fin bild på er! och den svenskar i hollywood kan ju bli hur kul som helst!!

Jag är hemma bara :P du då? händer det ngt kul i veckan? =)

oj, 6 år sen? tiden går fort. men du är lika söt nu som då :)

Gulliga du ;) tiden går verkligen så fort. Hur e det idag? såg gott ut det du & din söta kompis madde åt igår=) kramis

Hehe...Svenska Hollywood fruar ska jag ge en chans!

Dom verkar ju så "roligt Blåsta" hehe..

Men jag gillar sådana program!Har du bytt jobb?

Jobbade du inte på kommunhuset?

Kramar

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.