Såå glaad, nu har jag bokat!

Nu är det bokat jag & Madde åker till New York i en vecka fast det är tyvärr några veckor kvar åker inte förens i slutet av oktober så kommer fira Halloween där, men längtar & nu ska jag snåla ska försöka spara ihop lite pengar & tänka på att inte göra onödiga köp här Hmm får se hur det går men ska försöka iaf !

Såå glad eftersom jag aldrig vart där & det är väll nästan alla tjejers dröm, jag har läst på en hel del så hoppas vi ska hitta osv & det jag vet nu är att ja kommer ant gå upp en del i vikt där hihi..Känns bra att det är bokat nu iaf! Jiiippiii !

                   

FAST mina föräldrar är inte så glada pga allt detta prat om svininfluensan osv, tycker dom jag är knäpp som åker iväg men får hoppas den sjukdommen försvinner snart sen kan man inte vara för rädd heller..Åhh ja vill oxå åka! Fan va lyx, va fick du ge?

Spännande!!

NY är nog roligt att åka till, man får nog se mycket! =)Hehe, man får försöka passa på att ha det trevligt när man är ledig! =)Var det trevligt på Rhodos??Nej, det blir ingen matfestival för min del, jag jobbar långhelg och på lördag kväll är vi bortbjudna redan..!

Men du ska dit?!

EMD är nog roligt att se annars!Kramar

Så härligt med en resa inbokad..Försår att du längtar..Det är bara att spara nu sen shoppa som en galning..du måste bara dela med dig massa bilder från resan med..så ladda batterierna..kram

Men ja ser de som så att de inte är förbjudet när man dricker, går itne göra så mycke åt de då.. Men annars ska ja klara mig. :) Ja flyget va ju inte så billigt men ni lär ju ha skit skoj! Hade me velat dra till NY men får väl bli när man har pengar :)

NY :) Åh vad kul! Avisavis. Hade en resa dit förra året men tyvärr blev det begravning istället.Ja det känns verkligen som det är en babyboom just nu men det är kul. Dom är jättesöta ihop :)Nej det blir inte något av det. Kände att jag behöver en paus just nu. Min kropp har väl sagt ifrån nu så det är dags att ta det liiite lugnare.

Konstigt att du blivit det, men kanske är det så att man tänker mer ju äldre man blir. Men det går bra ska du se :) Och det måste ju vara en helt grym upplevelse att åka till New York.

Kramar

Jag tycker helt klart du ska skaffa dig en system om du gillar fota mycket vad jag har förståt...Ha en skön avslutning på dagen på jobbet.kram

Åh, dit vill jag med ! :DJa det blev ett lite längre sommarlov, skönt. Idag höll vi bara på med projektarbetet så det var lugnt. Ja hösten kan vara så himla mysig:) Bara det itne regnar hela tiden, som sommaren :/

hur har din dag sett ut?:)

Då tjänar du på att köpa en ordentlig kamera om du får betala för varje bild..inte bra att slarva bort sladden..Ha en skön eftermiddag.kram

Hej :)

Jag har nu en tävling där:

Vinnaren får 2 dogtag med kulkedja 42 cm med valfri stans och symbol.http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavling-dogtag.htmlVar gärna med:)

tack så mkt :)

New York! Fasen så häftigt!Ja men gör det! Väggord gör så mycket! Kul att du gillade den!

Åhh grattis får man ju säga, vad roligt med NY =)wiie och roligt att åka dit med sin bästa vän! Hoppas allt är bra med dig idag vännen? KRAM

jo men den är vell helt okej tycker jag :]

5tack, det händer inget speciellt här faktist, :P

själv då? :]

var i N.Y för första gången i maj.. fick också höra av föräldrar som var oroliga när man skulle dit att svininfluensan härjade ;) resan var precis då i april, maj som det var igång som värst i media.. själv litar jag på UD's rek och dem har/hade ingen rek att man ej skulle åka dit så .. =)

ha en trevlig resa och missa inte den stora halloweenparaden i N.Y =)

Gud vad gött att åka till New York, dit vill jag också åka :) men jag får nöja mig med Spanien nu ;D

Fast de senaste nyheterna är ju att svininfluensan är egentligen som vilken fluensa som helst. Killen som dog här i Sverige hade tydligen väldigt dåligt immunförsvar och hade egentligen kunnat dö utan en vanlig förskylning :P Men det är ju upp till en, jag är inte ett dugg rädd för den. Fast det är inte så jätte varmt i Spanien i oktober ändå, kanske 24 grader. Men om det är dåligt väder har vi ju ett fint hotell att vara inne i ;D

sv;hehe tack så mkt :D!fin blogg förresten

Nej det är klart att man inte ska klaga :) influensan lägger sig nog snart tror jag. hoppas det iallafall (:

Upptäck min blomsterblogg ;D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.