Rivstarta din höst

Ligger & läser Sofis Mode nu i soffan & fastna för dessa sidor Rivstarta din höst, ja ni kanske också har läst det..Men fanns några bra tips & idèer ex. Sippa isvatten, för att värma upp isvatten måste kroppen nämligen förbruka upp till 200 kalorier, vilket gör att energoflödet i kroppen ökar & du blir då piggare - Måste jag testa! 
 
Just även det ja alltid strävar efter att umgås med folk som gör att man mår bra & gör en glad, sa det till en idag att man måste försöka se det mesta ur positiv synvinkel annars blir allt så himla tråkigt & det vill man ju inte ha !Bilden har verkligen inget att göra med texten men ser så härligt ut vill gå på vit sand igen & dra fötterna men självklart hösten är också en härlig årstid, jag fyller år sen en del andra saker men just fina höstdagar är mysiga..Som att vara inne & tända en massa levande ljus bla..

                       
haha tack gumman =) jaa 3 år kvar. linjen är i 4 år för att bli civilekonom :( blö

haha :)

Hoppas att du har haft en fin dag

kram från mig, http://esth.blogg.se

Ja jag e oxå väldigt trött men typ hela dagarna..Nu ikväll så har jag tagit det lugnt och kollat runt lite på nätet efter vinter jacka.Har du några bra internet sidor??..Annars ikväll har jag smällt i mig en påse me Riesen kolor,mumma..Så nu har jag dåligt samvete..Natti natti sov gott..

J

Desirée Nilsson sa att ingen annan kommer kunna komma in i blogg världen än dom kända bloggare som redan är där. Och om någon gjorde det med mer än 10.000 besökare/ dag så skulle hon ta bort sin blogg.Jag startade en rätt udda blogg då för att bevisa att det inte är omöjligt, så nu behöver jag lite hjälp av dom som är intreserade! Om du är det får du görna sprida vidare min blogg! =)Du kan ju kika in i alla fall och se vad du tycker om du har lust! =)// eftertiotusen.blogg.se

Vad mysigt med levande ljus :)

Nej jag vet faktiskt inte. Ska såfall bo hos mig faster, förmodligen träffa en kompis och en hel del shopping men mest... bara slappa? :)Komma bort liksom.Nej men precis, dra ner på onyttigheter och träna är det bästa man kan göra. Att banta är bara ohälsosamt.

tack detsamma sötnos! Kram

Godmorgon söta..Hoppas att du får en skön onsdag.kram kram

åh,måste köpa nya sofis mode!=)

Är inte du på jobbet denna dag eller? Eller är du ledig denna onsdag..Ja stövlarna är jätte sköna.kram

allt bra med dig?

gud va sär du va å

sjukt fin blogg!

ha en bra dag! :]

Hösten har sin charm som sommaren..alla årstider är charmiga på olika sätt..Hoppas att det kommer gå snabbt för dig på jobbet..Här det okej med mig..har jätte ont i min rygg så jag får allt se hur det blir underdagen om man ska åka & jobba eller ej..kram

Ja, det var en riktig härlig bild! =)Ledin var superbra!! =)I veckan blir det jobb, har faktiskt inte planerat in nåt annat.

Själv förutom att gå ut och äta ikväll?

Kramar

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.