Glitter & glamour

Fick mail om att det är sista helgen det är fraktfritt från Nellys om ni ska beställa något finns en massa snyggt men jag ska försöka lugna mig med shoppingen tills jag åker,FÖrsöka..
Men denna klänning va riktigt snygg fast ja vet inte riktigt när jag skulle använda den förutom nyår då men jätte fin, minns att Carola hade en liknande på sig när hon hade 10 års jubileum som artist, jag har vart ett stort gammalt Carola fan hihi..

Hitta ingen bild men här va ett klipp med henne, fast det är en byxdress då men tänkte på denna när jag såg klänningen FAST klänningen på Nellys är tusen ggr snyggare hihi..

http://www.youtube.com/watch?v=jT_joblglZI'

                                                         Åh vilken grymt snygg klänning :) Åh!

haha härligt då¨har vi ngt gemensamt :D

ja att hålla på med blommor är riktigt kul , man gör aldrig samma sak en gång till , ett riktigt spännande jobb ! :) tackar :) din med ;D

Jag tycker att din är fin :) Nej jag kan inte heller, även fast jag har gått en kurs Webdesign.. får ju helt enkelt kolla runt på internet hur man gör. Man får lära sig själv helt enkelt. Kan verkligen rekommedera Designadinblogg.se !

Lät ju perfekt med boendet & allt. Va härligt ni kommer ha det avis Du jag är hemma & ligger sjuk:( feber & halsont! Inte kul. Hoppas man snart blir bättre. kram kram

Åh vad snygg den var! Perfekt partyklänning ju.

Ja man måste ju göra det ibland och jag är inte SÅ bra på det, brukar mest planera in hundratio grejer om dagen och bara köra på.

Nej det är inte alls lätt att välja hur man ska göra när det blir så. Det är svårt. Absolut du tänker ju på honom ändå, det är självklart.

Ja jag SKA till NY någon gång helt klart.

Kram

nawh =) sötnos :) gjort ngt kul idag ? ;D

snygging klänning (:

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.