Lagas mat & bakas..

HÄr lagas det mat & bakas, fast det är fint väder & jag hade tänkt att ut & gå med en gång efter jobbet men gör det senare.Va inne på söta Annas blogg & hitta dessa recept som jag gjort nu, Kyckling Italiano & Pollymuffins, blir alltid så inspirerad av hennes blogg sen är hon ju docksöt också.

Haha fick syn på en bild på facebook som ja va med på, tala om att kameran la på några extra kilon på mig, ser gravid ut vilket jag inte är..Fast blir väll så snart om jag fortsätter äta som jag gör som alla påstår :)


                      Sv böckerna är riktigt bra! Aa det var skönt! Fast den bränna man har försvinner väl ganska snart...

hhaha du ser ju inte gravid ut :) snygg var du dock på bilden!

Jag jobbar :P vad gör du gumman? =)

Pollymuffins? det lät ju för underbar spännande:D jag får gå in och låna det receptet jag med (A).Ja men visst är det så. Det finns tusentals saker i garderoben som jag inte använt. Och vissa saker som man bara inte kan slänga fast att man aldrig skulle kunna använda det. Men jag har blivit bättre på att kasta nu, för det kommer in så mkt nya kläder i min garderob hela tiden, så det får inte plats annars:PJag tyckte du var väldigt söt på bilden :)

kram

Åh har du haft en skön helg med mycket slappa?:)

Min helg blev ganska lugn min mamma och hennes ex/pojkvän kom hit på lördagen och höll mig sällskap så vi satt och surrade och så:)Kram:)

haha jaaa.. till civilekonom.. :P pluggar du? :P

VAd mysigt :)

Ja det gick ganska så bra idag faktiskt.

Man får ju göra det. Har min sista vecka semester sen blir det allvar igen :) Men jag var såklart och jobbade i klubbem idag istället, ledig vad är det? Haha. Sov gott gumman! Kram

tack så mycket=)

Så härliga klänningar!! Ser så somrigt ut.. Här börjar kylan bli ordentlig på kvällar o nätterna burr. Hoppas du får en fin start på nya veckan (:

Sv. hehe aop, var så trött på förra designen! :]

allt bra med dej då söt?jo det är grymt kul med firsörlinjen. jag har precis börjat åk 1 :]

Så härlig och girlie bild!!

Alltid lika härligt att hitta nya, mumsiga recept! Mmm nu blev jag sugen på att baka något gott...

Du ser ju inte alls gravid ut! Lika fin i din söta klänning som alltid! :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.