Klickat hem..Har precis klickat hem denna, jag sliter ju väldigt mycket tyvärr på mitt hår så hitta denna inpackning som jag hoppas ska vara bra. Ska bli kul att testa, köpte den på Nordicfeel Extreme - Redken Deep Fuel
Långtidsverkande stärkande treatment hjälper till att reparera mycket skadat hår tillbaka till sitt naturliga, sunda tillstånd. Den tillför varaktig styrka och vård som varar upp till 8 schamponeringar.

01 Proteiner = ger inre styrka
02 Ceramider = förstärker fjällskiktet
03 Naturliga Lipider = skyddar hårstråts ovansida

Hur det används:
För intensiv vård, använd var femte schamponering eller så ofta som det behövs. Efter att ha använt Extreme Shampoo, torka håret med handduk. Applicera en liten mängd Extreme Deep Fuel och kamma igenom. Låt verka i 5 minuter. Skölj noga.

                                                                                                                      Sv: Haha, så kan det bli ju :) Min anledning är att jag inte ville använda remover för då skulle ju även det skyddande baslacket försvinna :) Då skulle jag behövt måla så mycket nytt!

va skönt med lite nya produkter :) skulle jag också behöva beställa nu fkt! Hoppas att förkylningen inte bryter ut på dej, precis c-vitaminer som gäller nu :) så tradigt med förkylningar ju! tack så jättemkt babe!

Hej vännen!

Tack för din värmande kommentar! Missen mår tack o lov bättre idag! Men jag går fortfarande på helspänn! Vågar inte hoppas att det var så enkelt som veterinären trodde, att hon bitit sig i tungan eller tappat en tand! Men jag hoppas hoppas hoppas!Ja det är underbart att ha något att se fram emot! Jag får se till att skaffa mig det snart!De där hårgrejerna lät toppen!

Har du testat hårpudret som ger volym som jag skrev om för ett tag sedan? Magiskt bra!Kram

Sv: Jaa :DOkej.. sånt brukar ju funka bra, ibland. Men ibland blir det ju så buckligt om man har avskaft under! :)

Ja det skadar ju inte att åka till fina gbg ;) Jo då det e bra med mig. Tack! ja jag hoppas att jag får jobbet!. har du haft en bra dag annars? Kram!

Heej.. Kul att du gilla min blogg, din e oxå bra :)) Bra köp förresten :)) Redken Deep Fuel e helt överlägsen alla andra inpackningar som går att köpa :))

kram kram

Heej :))

Aaa ja har verkligen världens bästa jobb faktiskt. Träffar massor me trevliga människor o ja får verkligen göra d ja brinner för o alla e alltid så glada o tacksamma :))..

A den nya inpackningen gör vi bara på salong tyvär eftersom den ska blandas på ett speciellt sätt o man måste va jätte noga me alla steg annars funkar den inte :)) Men om du e i krokarna runt örebro kan du ju boka en tid så kan ja göra inpackningen på dej :)) den e verkligen toppen o vi kommer nog ha bra priser på den i september :))Kram Kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.