Ingen fantasi..

Känt idag att jag inte haft någon fantasi eller vet inte vad jag ska skriva här på bloggen, kan ni också få hjärnsläpp iband eller?

Nu har jag lagat tacopaj, fast va mer sugen på fil & kalaspuffar, har blivit galen i det nu haha äter det varje kväll inte alls bra som mina föräldrar säger men är väll en period just nu men vett sött & onyttigt..


                                                            

Just det ja har köpt träningskläder så nu när Ewa kommer hem från LA ska vi börja träna, shiit va säkert mer än 3 årsen sist jag besökte ett gym, har haft tur med bra matsmältning osv för äter ändå väldigt mkt men inte lagt på mig men alla säger JENNY en vacker dag så kommer allt sätta sig & du kommer inte få bort det så kanske lika bra jag börjar träna lite smått, Ewa ska ju åka VASAloppet så hon måste ju hårdträna det kommer hon INTE få med mig på iaf! Någon av er som ska åka det? Vet inte ens när det är, tror i Mars va?
Ska visa mina nya träningskläder någondag också föresten..

Ikväll blir det Lipstick Jungle, någon av er som kollar på det?Hej gumman! De skulle höra av sig i slutet av den här veckan. Så jag hoppas vertkligen att de blir något utav det :-) Ja, visst är sommaren underbar men nu längtar jag fkt efter hösten. Det kommer man ju få ångra i vinter sen, menmen ;-) Hoppas att allt är bra med dig gumman!

Mmmm tacopaj som är så gott=) Nu blir det en dusch här sen sticker jag till jobb! Hmm drygt att vänta sååå länge på att få börja. Ha en bra kväll! kramkram

Jag får rätt ofta hjärnsläpp på bloggen faktiskt :) Jag har inte sett Lipstick Jungle än, värd att se? Kram <3

Hej söt!Det var ett tag sedan.. allt bra?Så du ska oxå börja träna? Jag med minsann.. har oxå otroligt bra matsmältning.. men precis som till dig så har folk oxå sagt att "-En dag Lotta".. så nu jäklar :)Hoppas att allt är bra annars.

Kram

Inte dumt att ha bra matsmältning ;) Önskar en annan också kunde ha det.. haha. Men tacopaj lät ju gott!Kolla in på deras sida om löshår. Om du är osäker på nyanser så kan du låna hem färgkarta mot deposition så vet du ju :)Hoppas allt är bra med dig :)

Kram

tack =)

jaaa du borde absolut åka dit. älskar den staden!!

Jag får hjärnsläpp var o varannan dag.. Haha! Helt tom i bollen ibland. =/ Men man har väl sina perioder. =)Lipstick Jungle har jag aldrig sett.. Får kanske ge det en chans! ;DSv: Samma här..Iaf kebabsås, nu har jag dock tröttnat lite på det. =P

Dagen blev helt ok, trots att jag haft tokont i ryggen hela dagen. Hoppas din blev bra med! =)Kramar!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.