Fixat en nagel..

I fredags råka ja få ett litet jack i min ena nagel o ringde runt till nagelsalongerna 2 st i min stad jag bor i även till andra städer runtom men som tur är så fick jag en tid för min nagel idag nästa gång är nästa fredag fast skulle behövt gått denna fredagen men men blir så  små städer i Malmö fanns det ju nästan salonger överallt!
Köpte ett litet kitt med olja o nagelcreme så nu mår händerna & naglarna bra & luktar underbara hihi...

                                      

Fick nya Elle idag också med 2 tidningar samt HM:s tidningen..Så nu har jag att läsa ikväll regnar ute så blir en innekväll!

                      
sv: haha ja de är bara o ta tag i de :) du skulle bott här så hade jag dratt med dig!ja jag känner så med. men jag FÅR aldrig säga att jag längtar till hösten för det är den värsta perioden jag vet. jag mår alltid så dåligt på hösten, ångest för mörkret man är trött och det är ett helt år till nästa sommar .... =/va skönt att du fick fixa din nagel idag ! :) inge skoj o gå runt med en halvdan en ..

puss o kram!

Åh vilken härlig helg de lät som! Lät som du fick med lite av allt i helgen nästan ;)Läste ditt senste inlägg, bor du i Malmö? Eller e du från Malmö? Eller om du bara känner till stan rätt bra?

haha asså jag och killen ska nog flytta dit till nästa sommar. Tror ja ska börja plugga där. Hade i så fall var jätte snällt om du kunde tipsa om trevliga områden att bo i, i Malmö :) Vi har vart där ett par gånger. Men känner ju inte till stan så riktigt.Ja detsamma! Kramar

jo det var ok, en introdutionsdag, imorgon ska vi gå in lite mera på vad jag ska göra.. Men var sjuuuukt nervös imorse, nästaqn så ja ej ville gå in :s Lite obehagligt med ny stad o allt på en gång! Och efter att gått hemma ett tag :p Så jag ska alldeles starx gå o lägga mig, för är helt slut! Ska du göra nåt kul i veckan då??

sv: Och det var den också :D Vad händer då?

sötnos! <3 Vad ska du göra imorgon? =) Kram L*

Vilken tur det löste sig med nageln!

Hoppas allt är bra med dig?Ha en underbar tisdag söta Jenny!

Kramar

sv: haha ja men karlar förstå sig inte på sånna saker faktiskt .. ;)ja sommaren är bäst, sen gillar jag typ april maj när de börjar hända saker :) och december. men oktober november är värst på heeela året. mörkt och regnigt fyfan .. =(puss o kram

sv: haha okej då, EN dag i oktober är ok ;)va skönt med en oplanerad dag, ta allt som de kommer lite :) de skulle jag med vilja ha idag haha

puss o kram

Sänder lite kramar till min sötis denna tisdag Kramkram!=)

Sv: ja tack den var jättebra :)

Jo men visst det var det verkligen :)vad händer idag?Kramis

Åh, det är så fint med naglar! :( är riktigt avundsjuk på dig!

Tack :D Vi kan byta.. naglarna mot klockan, haha.

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.