090825

Har lovat mig själv idag att nu ska jag försöka sluta äta godis på veckorna, isf på helgerna kan ju inte vara så svårt det va ju så man gjorde när man va liten.För ingen överdrift att jag äter godis & sött varje dag & det är ju inte bra för en.

Jag har aldrig bantat o kommer nog aldrig göra det pga har sett baksidan av det hela, ett i dödsresultat & ett som inte gick likalångt,tur nog osv..MEN tänkte att jag ska börja träna så man kan bli lite fastare om baken & låren samt då dra ned på allt det söta så borde det bli lite bättre resultat.
Ewa kommer ju hem imorgon från L.A så hoppas träningen börjar nästa vecka, hoppas hoppas ja klarar detta då! För hoppas hon ger mig lite motivation.

Hur gör ni för att få bort sötsuget ? 

Dagens föresten..


                   
                    Just nu kör jag LCHF, när man inte äter kolhydrater. Jag gör det mest för att bli av med sötsuget och det funkar verkligen. Om jag verkligen är sugen på något tar jag en bit mörk choklad eller lite nötter :)

snygg outfit :)

Åh det lät spännande!! Idag blir det ner o klippa sig, sen blir det iväg t Norrk för lite shopping mm. Det är lite varmare idag verkar det som, hoppas det håller i sig! Ha en så fin dag!

Jag gör som du skriver :) Äter bara på helgen och ibland inte ens det. Det gör att jag kan hålla mig borta från sötsaker. Det tar ett tag innan kroppen vänjer sig.

Ok :/ tråkigt.. min var också fast i 1 år till men den vart snodd så måste köpa ny.Hehe, du klarar det!

Hehe :) Man måste bestämma själv.. Gör det för sin egen skull.

söt som alltid!=) Hur e det idag? Haft en bra helg? Ja jag borde verkligen också försöka sluta upp med att äta godis på veckorna hehe sså svårt bara!=) kramkram

Hoppas jag också :)Det gör dock riktigt ont när jag sväljer :/

Eller jag känner mig typ, torr i halsen.

söt outfit!

Gulliga du=) Mmm gott med kräftor & räkor mums mmm skönt att bara jobba 5 h=) Kramis

Vad svårt, jag försöker också trappa ner på sötsakerna :P

Det låter som en bra idé :)

Tokbanta är inte bra för någon.Ja jag hade lite extra, det är lågsäsong så dom behöver inte så mycket folk. Nu kommer hösten igång och då blir det full rulle igen.

Nja jag vet inte. kanske åker till Sthlm imorgon, vi får se.

Jaha det låter som en spännande vecka :)

Tack detsamma gumman!

Kramar

snyggt! allt bra med dej idag? kram

Skulle du kunna ha på dig L.C's klänning?

kram från mig, http://esth.blogg.se

Japp löning idag (: Har alltid haft den 25, undra hur det skulle vara o få två dagar senare heheh..skulle nog kännas konstigt. Men mina föräldrar har alltid fått som du. Konstigt det där! Ska du göra nåt roligt vid lön då??

Heeeeej=) Ja det va ett tag sedan.. Tack för gratulationen..Uscha hemskt att fylla 30..Hur står det till me dig??kramen..

sv: okej! :) åh, tack så jätte mycket! :D

Så länge jag inte äter något sött så är jag inte sugen, men om jag smakar en godis eller så, då är det nästan som om jag blir beroende, och slukar hela påsen :PJag är ju mörkare i håret egentligen så det kommer nog inte att bli så stor skillnad mot min naturliga hårfärg :)

ja kärlek är underbart:)Haha, ja jag tror jag måste lämna kvar en massa kläder hos mamma och pappa sen när jag flyttar:P Annars kommer jag säkerligen inte få plats i en liten lägenhet:PIdag har jag varit ute och tagit en lång promenad med en av mina närmsta vänner. Otroligt härligt att bara gå och snacka samtidigt som det är hälsosamt:) Nu sitter jag hemma hos älskling:)

Hur har din dag sett ut? Kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.