090824

                      

Känns som en bra vecka, solen skiner ute & det skulle vara bra väder hela veckan fast ändå rätt kallt så man kan säga att det blir en skön höstvecka, den har ju smygit sig på & snart är det ju september, detta är sista augustiveckan..
Sen är det ju löneveckan nu så passande & bra, sen till helgen ska jag på matfestivalen i Skövde en mysig tillställning samt en del bra artister kommer dit,ska bli trevligt så kan faktiskt säga att det är skönt med en ny vecka & denna måndag!

Helgen va toppen också fixa naglarna i fredags, som ja hade längtat & sen cirkus i lördags kräftskiva & umgicks med släkten hela den dagen sen igår 20 årskalas, så en lugn & supertrevlig helg..

Just det om du läser detta, Sofia va jätte trevligt att träffa dig igår blev dock en snabbis men hoppas du hänger med på festivalen i helgen, vore jätte kul! :)

Nu dax att jobba vidare..
Blev min svart/virta tisha från Gina, inte använt så mkt sen en kavaj över, hänger dock på stolen nu va varmt här på kontoret sen jeans..

                                   Ja det är när man slappnar av som bacillerna attackerar tyvärr... men hoppas att det inte blir nåt mer än den här hängigheten. Japp jobbar idag... drog mig ur sängen i morse, suck. Det låter som en bra helg. Vår har varit kanon, skönt att komma bort, äta gott och bara njuta :)

Buhuu! Höstvecka.. När ska sommarn komma då? Vill ha tokvarmt o massa sool! =PSkönt iaf att du haft en bra helg o att veckan börjar bra o med positiv inställning. Smitta av dig lite på mig! ;)Kraaam!! =)

Det lät som du hade det skönt och trevligt i helgen! =)Skönt med lite omväxling med arbetet!

Det är ju roligt att flytta runt lite! =)Vad är det för festival du ska på?

Kramar

Snyggt du skriver :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.