090821

Igår kväll skulle jag försöka mig på att baka en drömtårta, aldrig gjort det förut då skulle plåten vara inne i 5 min på 250 grader inte så svårt resultera i rök i hela köket, bränd kaka som börjat brinna/glöda i ena kanten fy alltså va arg jag va & irriterad hur svårt kunde det va liksom..Jaja ska aldrig göra om det igen iaf!

Just det denna syn mötte mig imorses tyvärr va de inte till mig utan Mia hade beställt detta då från Mary Kay så sött paketerat, vill ju också ha :)

                        

Härligt med fredag idag, behöver det för vart så himla trött denna vecka igår kväll va jag som en zombie orka inget kände mig smått sjuk så ska nog ta & gå till hälsokost idag & köpa en burk vitamintablett eller så..
Så ska passa på att vila upp nu denna helg! 

                                                   
Man blir alltid så glad av presenter..hon kommer bli jätte glad...Hoppas att det kommer gå snabbt för dig på jobbet.krma kram

inte skoj att höra att du har varit trött i veckan..hoppas att du inte har något på gång i kroppen..krma kram

söt bild på dig :)

vad är en drömtårta för något? jag med men det lär la kosta mumma eller nåt

God middag gumman.Hoppas att det går snabbt för dig på jobbet.kram

Ok heheh det ska jag ej! Känner ej igen det hmm. Har du testat dig på att göra nån annan kaka nu då?? (:

Men undra hur den kunnat börja brinna av allt?? hehe lite komiskt, men förstår att du blev arg! Idag har det varit hemma o städa och sen blir det att handla o åka o sola. Så inte mkt kul :p Men funderar på att åka till Norrk. i helgen då det är festival där! Har ej planerat så mkt mer.. Känns som det verkligen är påväg att bli höst här, det är så kalla vindar nu istället för de varma. Hoppas du får sluta snart då o hem o vila! Skönt att ta det lugnt med..

Hello kitty saker kunde man köpa på sig hur mycket man kände för nerre i Italien ,men det blev inget för det känns som är rätt så stor för visa saker..men vist är det skoj att titta.kram

skönt att få vila upp sig i helgen :)

viken fin bild på dig gumman:)

Alltid lika söt gumsan!

Allt bra med dig? ska du hitta på i helgen?Kramis :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.