090814

Så jäkla sjukt hur snabbt det går som sagt, fredag igen fast älskar ju iof fredagar så bara underbart ! Vissa på jobbet har tagit ledigt idag är ju så fint väder så förstår dom :)


Usch läste / fick reda på en sak förut ryser av tanken en tjej jag vet som bor här i samma stad (en gammal klasskompis som mig va gravid väldigt långt gånget, iaf så barnet va "färdigt" & helt plötsligt förlora det idag..Fy fasiken lider alltså & på tal om det för bara något årsen fick jag reda på att jag skulle ha haft en moster mormor förlora sitt första barn på bb när hon skulle föda så ot'äckt just att hon hade köpt allt o rummet va färdigt..Men inget hon har pratat om..
Ucsh nej inget mera trist här idag inte är ju fredag men som sagt lider med henne som det hänt o hoppas hon får all stöd o hjälp hon vill ha & behöver som sagt!

 kör sailorstilen idag..Fast så varmt så kavajen har åkt av..

               ja nelly har fått in asmycket snygga skor nu ju! :) Jag vill också ha allihopa, men det har jag nog inte råd med :/ får väl ta några i taget, hehe!

kramhttp://apieceofsisters.blogg.se

Men usch så hemskt!! Ja skulle ha haft en lillasyster men hon föddes för tidigt så hon dog.. Och min moster tog självmord, likaså min morbror. Många sjuka som dött också. Varit mkt dödsfall på sista tiden tycker jag! Hemskt :s Vad ska du göra nu då?? Jag ska iväg o sola o sen ska jag fånga kräftor, haha eller vad man säger. Men usch inte äta dem.. Hoppas du haft o har en mysig fredag, älskar dem med o detta fina solväder!!

Och förresten konstigt det där med expert ja..har hört så mkt illa om demn nu. Verkar ej vara någe bra nånstans i landet :s Kanske är någon konstigt policy de har, bara anställa dåliga människa moahahah! Trist det där, kan sätta sig ju! Tur man fått bättre jobb iaf (:

åh tack :D så kul =) jag tänkte dra ut och shoppa lite. Snart är det helg :D ngt kul planerat? =)

God kväll snäckan.Allt är bra med mig..Lillen sparkar & har sig.Ha en skön kväll söta du.kram

God kväll snäckan.Allt är bra med mig..Lillen sparkar & har sig.Ha en skön kväll söta du.kram

Hej!Jag tror som många andra skrev att det gäller att ha tur när man åker till Vingåker och Lager 157 om de har fått in nå snyggt men jag tror mest att man blir besviken om man åker dit ;)Tack vad kul att höra! Väntar på att få en ny design till bloggen men måste bara komma på hur jag vill ha det hehe.Hoppas du får en fredagskväll! :)

Tack visst är han! =)

fin outfit (:

Åh! Så synd då... Fast jag tyckte nog att du skulle behållt den. Du passade ju superbra i den!Allt bra med dig idag? Vad ska du hitta på i helgen?Kramis :)

Vad hemskt :( Hoppas iaf att du får en mysig kväll :) Snygg outfit! Kram <3

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.