090811

Blev visst ett litet sent inlägg idag men har en massa att greja & ordna med på jobbet måste föresten visa er min nya klocka..Är väldigt dålig på att använda klockor aldrig trivts i det men har det ibland snygg som smycke till outfiten..
Köpt på Ur & Penn..
Fann med guldrunt eller silver men valde guld!

                                                   

Just det hatar mygg / myggbett har högerbenet iaf vaden en massa bett som kliar & ömmar så gör ont bara jag sträcker på det har inte haft ont av mygg annars i sommar men denna helg som va va extremt kunde knappt öppna balkongdörren på kvällarna förens dom små rackarna kom in...
Det är det negativa med sommaren om det ska finnas ngt!
sv: haha ja de bestämmer vi tycker jag ! :)haha ja de är ju alltid nåt :) jag lyckas alltid fylla mina dagar, de är lite jobbigt faktiskt. skulle behöva lite ego tid ..pusskram

Tack snälla rara du;) Du är också fantatiskt vacker! Supersnygg klocka. Vill verkligen också köpa en ny klocka;) Ja så härligt med ledigt i helgen..också börjar malmö festivalen då också=) Kraam

Tack sötnos! <3 Köpte det förra året. Märket heter plain vanilla :P kolla på internet? :P

Din var också fin :D

Snygg klocka ju :)

Jaha ! :) Jo de e samma här, bara vart där lite grann på semester, men älskar stan!Jag bor i Visby på Gotland :) Ja älskar gotland men de är de där med att bo på en ö.. man kan inte bara åka till fastlanet hur som helst. Sen vill man ju alltid vidga sina vyer ;) Jag vill både och, men är väl tänkt att jag ska plugga :) Vart bor du då förresten? :)

Kramar

Sv: hehe okej, jag visste inte att det fanns i Lindköping med :p Men nej, där bor jag inte :)Okej va roligt :)Kramis

Jo en solsemester hade avrit fint men pojkvännen vill absolut inte åka nånstans där de e sol. hahaha.. Så får se hur ja ska ta mig till :)

Heeej gumman! Ja nu e jag på jobb, slutar halv tio såå om drygt en timme skönt Mmm..vi ska mest äta gott på alla olika stånd & sätta oss & ta en drink på (lilla torg=) KRAM

snygg klocka:)

Jo det går bättre o bättre men mkt o ta in :p Tror ja med måste ut o röra på mig sen när ja kommit igång, är mkt sitta ja. Men nu i början rä ja helt slut hihii! Hopaps du får en mysig promenad (: Jag ska försöka runda av nu med en mysig film o så har ja hämtat min hund från mina föräldrar som passar honom o har ej sett honom sen igår..så har saknat honom massor! Ha en trevlig kväll!

Haha jo den va bra, Gösta är såå skön! :D

Nej har du? =) Jag bor straxt innanför österport. Om du vet vart den ligger? Jo Visby är underbart på sommaren. Men DÖTT på vinter.. nej de är rätt fint och mysigt då med, men ja misstänker att folk går i ide eller nått under vintertid..

Jo nej jag håller med dej. Jag trivs egentligen jätte bra på Gotland. Men de finns nästan inga jobb.. Går man till arbetsförmedlingen så uppmanar dom en att flytta eller börja plugga. Jag har jobb just nu, men vetti sjutton till hösten..

Kramar

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.