MTV

Kikar på Mtv nu & en tjej som var med i My super sweet 16, hon är så extremt bortskämd, jobbar inte & bor hemma & får allt hon pekar på osv, nu har hennes pappa skickat iväg henne 1 vecka till en familj i en by i Afrika som hon ska bo med & lära sig av dom, för att hon ska inse hur bra hon har det & att hon ska inse att hon behöver skärpa sig,

Ex dom bygger hus av koskit som dom blandar med vatten & kastar på väggen & plattar till, hon vägrade det, vägra ta i koskiten & då menade tjejen från Afrika att hon dissade hela Afrika & att hon ville inte hjälpa henne bygga sitt boende osv, verkligen stor kulturkrock..Just att man är van att bara gå till kranen & hämta vatten där får dom gå flera mil nästan för att hämta vatten bla..

Tänk va olika alla har det, inte klokt..
Kika på det nu om ni hinner eller kika in på Mtvs hemsida om ni vill se, tyckte det va intressant att se! Exiled the real deal heter föresten programmet..
Hej vännen!

Har också sett det programmet på MTV. Helt sjukt vad bortskämda de är. Och bara totalt dissar deras kultur osv. Hemskt.Men nu mår jag bättre :) Bihålorna krånglar fortfarande, men jag kan fungera normalt iaf :) SKÖNT. Var på Överby förut idag. Hittade lite roliga saker :) Alltid kul ju!Hur har din helg varit? :)

Massa kramar!

Och just det, tack så mycket för awarden :) Söta du! Kramar

Sv: Varsågod! Det Boda Borget som jag var på ligger i Oxelösund :P

jaa, de är så himla bortskämda i de där programmet

Hehe va bra att han har kvicknat till=) hoppas ni får en myspys kväll! Mmmm hoppas ni får fiiint väder imon igen. Här har det varit hela 18 grader! Åhh har precis grillat nu igen..haha..så gott!=) pussss

Mmmm gott med sådana mackor=) nästan glömt hur man gör=)Hr precis varit iväg & hyrt film med en kompis..så nu blir det film!!=) ha en jättebra kväll! pusssss&kraam

Hehe aa det är riktigt gott :D älskar marchmellows :)Hehe här va de sol idag också men imorgon kommer de vara målnigt :(Idag så har ja bara tagit det lugnt känner mig lite sjuk :/ själv då ?

Ja usch att det finns sådana där människor när det finns så många som lider här i världen.. Tycker det finns så många som är små bortskämda o ser ner på en så fort man ej tjänar som dem tom osv. Blää bortskämda människor är verkligen fula!

Hihi, då förstår jag att han vill ta det lugnt :) Tur att han fyller år så alla får lyda honom ;)Hoppas vilat upp dig idag så du inte behöver vara hemma något från jobbet, nästa vecka är ju en kort :) Ha en underbar söndagskväll! Kramar

har sett den där delen med den där oförskämda flickan. haha. läs min text "last night". Kram

haha visst är dom coola?Oh det låter gott. ni får ha det så kul då :)

Förresten blev det någe myspys sen??! Hoppas du får en bra start på denna nya vecka som kommer!! Kramis

tack så jättemkt :)

Det måste jag ser. Jag älskar program så får en att tänka till. Speciellt när det är extra tungt brukar jag tänka på att det finns människor har det värre och skulle göra vad som helst för en liten ärta nästan. Jag ogillar som tusan ärtor men när jag tänker på det får jag i mig lite. Det är sjukt vad bortskämda vi är i Sverige ;) Ha en trevlig resa i Göteborg! :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.