Home again..

Tog ut lite komptid förut så stack från jobbet 1 timma innan, tog bussen till Skövde, kika lite i affärer samt mötte upp Madde, senare när vi va på HM sprang vi på Sissi, en surprise, så hon hängde med så gick vi & käka kinamat!
Jag köpte ett par vita byxor, har även dom i marinblå sen har jag även beställt dom i beiget, men väntar på att få dom i slutet på april, så blir nog vilken dag som helt, men gillar man något brukar jag köpa det i olika färger! :)
 
Usch vet inte vad som hänt min lilla data, den är så trög, hatar det! Jaja sitter föresten & lyssnar på Känn ingen sorg för mig Gbg med Håkan Hellström, va ett tagsen jag lyssna på den, men den är bra! Ska snart stänga av musiken & datan & kolla på Spårlöst..Men måste säga va kallt det var idag ute, jag höll på att frysa ihjäl på vägen hem, ändå hade jag på mina varma vantar, det som var så varmt för bara några dagarsen, hoppas värmen kommer snart igen!

En liten bild på mig, ser helt bortkommen ut tycker jag :)HÄr är Madde & SissiTrevlig kväll på er!sv: tack så jätte mycket :) allt bra med dig ?

Jadå min dag har varit hur bra som hellst!

varit och ätit mjukglass med min älskling, gått en runda på stan och sen avr jag nere på körskolan!

Hoppas du med haft en bra dag, har du gjort? :)

sv: det låter bra det:) det blir sängen för mig del nu också. upp och jobba i morgon :)

Söt blus du hade på bilden :) vart är den ifrån?KRam

Ja de var det absolut! var jätte skönt väder idag också så var super myys! (:

Awhja okej gu så kul det ju! har aldrig ätiti på kina resturang jag. hihi omdå, är så gott ju me mjukglass! :)

ja, det är lite nostalgi! :) hehe ajdå, men 2 dagar är inte så farligt =)

Haha, det låter iaf som en sån där Bumper (kallas iaf något liknande) :PAjdå, jag får min lön på fredagen, men du kanske iaf har mer än mina 20:- att leva på :P

Bra blogg du har :D- Allt bra?

sv: jaha, okej. den var verkligen super fin :)Tack detsamma.

kram

Hhaa aa ja undrade om han skämtade först.. men idag ska jag tillbaka till jobbet och skita ner mig :) Känns as bra. Planer idag?

Så mysigt! :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.