Hemma igen efter en spännande dag !

Nu är jag hemma från Götet, gjorde en sak jag hade tänkt på & velat göra länge men tog tag i saken nu så va på laserkliniken som ligger i samma byggnad som Nordstan hos en super trevlig kvinna, man kände sig välkommen & hon va så trevlig hon börja med att hon tog bort några fula små blodkärl jag stört mig på nedanför nacken, ska dit om en månad igen & ta bort några vid knävecken..
Man lever ju en gång så lika bra att ta hand om sig själv & det gjorde inte ont heller direkt, trots att jag va nervös innan för hört att det skulle göra ont men icke då, så nu är jag nöjd !
Vart en trevlig dag, blev ju bättre än den började iaf!

Stannade till i Skövde & träffa Madde åt Asiatisk buffe, mums va gott det är..Sprang förbi SF & köpte popcornkryddor också, jag älskar ju det som ni vet :D

Nu har jag även kikat lite på Desperate Housewife, hann se halva men ska alldeles strax lägga mig börjar jobba 7.15 imorgon ska ha undet förmiddagen första hjälpen kurs & hjärt & lugnsjuka kommer dit osv, så ska jag luncha med Sofia också så en massa imorgon med, som det ska vara, men usch va jag är trött konstant tack vare biverkningen av mina allergitabletter, somna både på vägen dit & hem i buss & tåget..

                  

Brukar alltid stanna till i Norstan på Tugg & köpa varm ciabata med philadelpiha, skinka & tror det är basilika blad jätte god iaf samt en färskpressad apelsinjouise mm gott !


                    du verkar ha haft en riktigt mysig dag (:

hur mycket kostade popcorn kryddorna?

massa kramar

Vad gott det såg ut :)

Åh vilken mysig dag (: Hoppas du sover gott nu! Kram och natti natti

Gokväll!! Allt bra med dig ?Kram

gott med asiatisk buffe :)

Ahaa, då är jag med, ja men du har rätt, man ska ta hand om sig själv, det är ju dumt att gå runt och vara missnöjd med sig själv när man kan göra nåt åt det :) smidigt.Åh du är tidigt på jobbet du också idag då? :) hihi men sååå jobigt är det väl inte? nu när du väl är uppe?

Kramar

Nu blev jag fett sugen på juice... :p

Låter som en mysig dag! Ha en fin dag i dag med! :) Kram

Godmorgon min vän..Hoppas att du har haft sköna drömmar denna natt än i går..Det börjar bli bättre med mig.ska försöka jobba i morgon :) Så får man jobba lita denna vecka..Hoppas att du får en skön dag.kram kram

juicen såg god ut!

Hej gumman! Va skönt att det gick så bra igår;) Åh Gbg & Nordstan avis;) Hur lång tid tar det för dig att åka in till Gbg? Hoppas du får en superbra onsdag! kraamis

Vad kostade behandlingen?Kram!!

Åh, färspressad apelsinjuice! Blir törstig jag bara ser de:P

coolt med kryddorna!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.