Buenos Tardes!

Sitter vid datan hos Madde nu medans hon fixar sig iordning, jag hade en tjugo minuter innan bussen gick förut men hann som tur av!
Usch jag är super duper förkyld, orolig över att det är Björk/pollen det är, men det kom bara idag liksom fast har vart snuvig vissa kvällar men konstigt att det bara kan slå till..
Är det någon av er som är pollen arllegiker eller emot Björkträd? Jag har aldrig haft känningar av det förut men när jag gjorde allergitest i början av hösten visade svaret att jag var de, trist! Hoppas bara att det går över för får snyta mig konstant hela tiden, snyyyyft! Tycker synd om mig själv som jag sa till sambon förut..

Så här blev outfiten för kvällen:Fick ta det första nästan som jag hittade i garderoben pga tidsbristen..

Och här är Madde:


Just det killen tog bilder på Alcazar förut, visar er dem i morgon, här är jag bland alla som trängdes för att se dom i alla fall..Min favvisglass, ätit den nästan varje dag :) Mums..Hoppas ni får en bra kväll, jag har tagit min första cider & ska snart stänga av datan & vara lite social här...

Kram kramtack ! :) de ar lite bling bling i de, i liike haha!nu ar jag i San Francisco. nasta anhalt blir NYC pa onsdag, weeiii ! min dromstad sa jag har hoooga forvantningar!hur mar du? hoppas du far en underbar lordagskvall! PUSS

MuMMa! den e god den!!Vilka söta bilder! ni ser så sommarfrächa ut, REDAN!!! Fusk;)Trevlig helg sötnos!

krams =)

Tja! :)

Tkr du kan läsa min blogg &

om du tkr om den, kan vi gärna

prenumerera på varandras bloggar :D <3

Härligt :D:D Fina kläder!

åh älskar en glassen verkligen

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.