Annorlunda morgon!

Började 7.15 imorse då vi alla på företaget samlades i det stora konferensrummet sen delade vi in oss i grupper, jag fick först gå på hjärt & lugnräddning, blåsa i en docka sen den andra va första hjälpen det sista brandmännen informera om brandvarnare sen fick jag släcka en brinnande docka sen ta brandsläckaren & släcka en liten brand, stolt över mig själv haha...Kunde se min morfar framför mig skratta åt mig från himlen, han dog för 2 år sen han jobbade som brandman så han va nog lite stolt över mig :)

Nu ska jag jobba på ett tagsen ska jag träffa Sofia vi ska luncha, va ett bra tag sen så ska bli roligt att träffa henne igen ! :)
Hoppas allt är bra hos er, det är soligt ute men blåser lite kallt men varför klaga ! :)Synd att jag glömde min kamera, annars hade ni fått sett mig som brandman hihi..Det blir en vanligen morgon om man åker & jobbar..är det lita att göra så kan man alltid kompa ut...men det blir nog att man jobbar hela dagen för man har inte varit där i några dagar..så det lär gå snabbt...Hoppas man på..många itmmar kvar..får hoppas att man mår bra när klcokan ringer 0500 i morogn.kram krma

Åh va rolig morgon :) då förstår jag varför du började tidigare :) det var det väl värt, sånt måste man ju kunna.Nej men dåså, så länge du är nöjd och det är värt det så är det ju inga problem :)

Hoppas ni får en mysig lunch.

Kramar

Ja emmelr hur..ja tycker att bara allt detta gröna som komemr nu gör en så glad (: Det räcker en bit!! Hopaps du får en fin dag!

Hihi... bra gjort!!Passar på att önska en trevlig valborg! =)

Puss & Kramiz..

Ja det är tidigt men ligger & drar mig till halv tiden sen måste man äta frukost sen tar man bussen vid 0600 får åka till centralen för sen byta till nästa..börjar 0645 slutar 1430 så det är bra tider...kram

Och förresten..till dig kan jag förklara iaf så du ej missförstår mig..ang min sista kommentar i mitt senaste inlägg så är det så att det finns en del runt om mig o tommei som alltid säger att om man ej skaffar barn så är man en omogen person som ej kan ta hand om sig själv bla bla blaaa. Och jag är så trött på det o ja ser att deras förhållanden håller på o förfalla o det enda de pratar om är sina barn o de själva glöms borta.. De hyser nästan agg mot oss som kan göra saker lite mera firtt o bara tjatar på en att skaffa barn som dem! Detta tycker jag är hemskt, för ett barn ser detta med ens föräldrar och känner att de är felet när sådant händer. Plus att det ofta sen kan bli att föräldrar hyser agg mot sitt barn om de sen splittras eller om de sen efter 15 - 20 år ej vet vilka de är längre då de ej fokuserat på sig själva nåt. Och det blire ofta att barn skäms bort o blir bortskäma (ja tycker nästan inte att det finns nåt värre än bortskämda människor..det är avskyvärt) så jag tror att man måste hitta en balans o ta hand om sitt barn så pass mkt som det behöv (viktigaste uppg. vi får här på jorden!!) och fortf. fokusera på sig själv o sitt förhållande med sin man/hustru.. Så du ej tror ja hatar alla som har barn eller barn hahaha! Var bara en pik mot dem :p

Tack :) har gjort den helt själv, hehe, dolda talanger :P

Var lunchen bra?

Kramar

Hehe jag kan lova att jag är så oteknisk som det bara går, men det är ganska lätt att pilla med designen :)Åh va gott! Köttgryta är ju såååå mumsigt :) och glass är inte fy skam det heller hihi.

Kramar

Hej Snäckan=) Åhh du det lät inte fel med asiatisk buffe;) Borde man kanske testa! Idag är jag ledig ..jobbade inatt så har hunnit sova ngn timme..precis varit & handlat mat tills ikväll & ska nu ut o sola äntligen här e dö varmt..över 20 grader (sommar) kramis

Precis! Alla ska få ta det i sin takt (: Fr de är verkligen underbara varelser o förtjänar att man VILL och KAN ge dem all sin tid.. idag blev det en riktigt het dag här, hur har ni det??!

jag läser sam/sam faktiskt. ska fortsätta mid juridiken till höst.vad går du för linje och vilket år? : )

Åh grillat är ju sååå gott! Ska försöka få till det imorgon, valborg och allt :) Ja förstår att du önskar dig uteplats, det gör så mycket att kunna sitta ute och grilla lite, äta, läsa etc.

Kramar

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.