090428

Va nästan glad av att vakna & gå upp imorse, drömde en massa mardrömmar & det värsta va att när jag vakna & somna om igen så kom jag tillbaks in i drömmen, va om död osv..
Sen har jag känningar att det rinner i mina ögon idag, himla jobbigt kan va allergin, sen så visste jag inte vad jag skulle ha på mig imorse heller, testade en massa olika plagg, olika tröjor/skjortor inget föll mig i smaken idag, så fick bli en enkel randig topp!
Brukar ni med ha sådana dagar tro, jobbig är det iaf! 

Hoppas denna dag slutar bättre än den börjat iaf, alla dagar kan ju inte vara bra heller så är det ju ! 

Måste lägga in en härlig bild denn dagen iaf !

 
usch för mardrömmar ;/

Godmorgon snäckan.Allt bra med dig denna morgon? kram

Hej söta vännen! =)Mmmm okej ..blev ju dö nyfiken hehe! Jag kom just hem från jobbnatt & stall så sitter & äter god frukost äggmackor framför tv;n;) Sen blir d till att sova hela långa dagen för jobb inatt igen. Sen är jag ledig ons, tors härligt Det kommer gå jättebra..vill jag lova dig för det var idag du skulle dit va? KRAM söt

Morrn morrn (: Tråkig morgon då..och att du fortf är dålig.. Hoppas dan bättrar på sig snart! kram

allt bra idag?

Ja, alla har vi dem ibland! Hoppas du får en bättre dag iaf!

Kram :)

Usch, jobbigt med allergi..Låter som det var en trevlig helg iallafall!Idag ska jag å sambon till Skövde å kolla i affärér, sen är det jobb ons-tors å på torskväll blir det antagligen att titta på elden i Ahlhagen och helgen kommer sambons bror hit med sin familj! :)

Själv??

Skönt med en kortvecka?

Kramar

Japp, är ledig idag! Skönt!! :)

Kul att åka till Gbg!!

Ska du kolla i affärér?Trevligt du verkar få det i helgen!

Mycket kalas du ska på! :)Ha en bra dag du oxå!

Kramar

något speciellt?

Nja joo det rullar väl på (: Sitter o söker jobb! Ligger i nu så det händer nåt.. Men ska väl försöka gör nåt roligare också idag!

usdch, hatar mardrömmar :S

Jag kommer nästan aldrig ihåg va jag drömmer, men häromdagen så drömde jag att jag skulle packa väskan o åka till Grekland! ;P mardrömmar är aldrig trevligt, det känns så verkligt, usch!

godmorgon=)

Inte skoj att du ahr drömt räligt..man går oftast o tänker på det..hoppas att du får bättre drömmar i natt...Har du skaffat dig en egen data än eller lånar du killen din? Ha en skön dag...kram

Oj det måste vara en liten data som du har fått..Du får ta foto på den så man får se så söt den är..kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.