090427

Måndag : Ny rolig vecka, är ju 4 dagars arbetsvecka bara. Löning idag, den kommer försvinna lika snabbt som den kom känns det nästan som, får se :) Sen på onsdag ska vi ha första hjälpen dag med olika seminarium så börjar kl: 07.00 då, kommer vara lite tungt att gå upp då antar jag, sen på fredag ska jag & Madde åka iväg till Tibro på 22 års kalas hos våran gamla vän Rebecca & en massa annat skojigt planerat också, återkommer om mera framöver! Soligt idag också underbart !
Dagens negativa är att jag är så trött, men kom på att det måste vara pga medicinen jag tagit varje dag, Loratadyn eller Clarityn heter dom nog. Men så hemskt jag mådde i lördags mår jag som tur inte idag så som sagt hoppas det är & va en förkyldning jag råka ut för, men återstår att se !

Idag är jag beige, får mig att tänka på gymnasietiden, då hade jag ofta beiget på mig hihi..

                         

Måste lägga ut en söt bild på Madde & Kim från i lördags då vi satt & väntade på våran buss, tack för en trevlig kväll igen måste jag säga!

               

                                              Ha nu en bra måndag kära ni!Så söt dagens! :)

Hoppas du får en bra dag!

Kramar :)

fin outfit=)

Hoppas att söta du får en skön måndag.kram kram

Mår inte helt hundra denna dag så jag bara slappar denna dag innan man ska åka & jobba.kram

Skönt att det är bättre med dig denna dag..Hoppas att det går snabbt på jobbet.kram

Va roligt o höra :D

Det är sånt som gör att jag vill börja igen!

Tack gumman :DJo idag är de lite bättre fortfarande lite små sjuk men de bra ska inte klaga hehe :PSå fin outfit du hade oh gillade den massor riktig härlig var den :Dsv:ja,jäklans skönt!

ha en toppendag söt :)

Hej!

Ja, Stina Bäcklund vet jag vem det är, spelade fotboll ihoh med henne när jag var yngre. Fast jag känner henne inte.Var det kul i Skövde?

Haft en bra helg annars?I helgen jobbade jag å åkte lite hoj ;)

Ha en fin dag!

Kramar

Sk slappa ett tag till sen ska man rulla köttbullar..mums vad det ska bli gott..alltid godast med hemma gjorda.kram

Hola;) allt bra? Härligt med kort arbetsvecka! För min del blir d 4 nattpass denna veckan sen kommer min efterlängtade lååång ledighet next week glad har ni fint väder idag gumman? Kramiss

jo allt är bra, hoppas du får en bra måndag:)

Ha en fortsatt trevlig dag!

Mmmm american pancakes va inte fy skam=) Ja en semester vecka för mig skönt ja hoppas verkligrn att det är sol hela den veckan..är det säkert inte bara för d=) men bara att få vara ledig är underbart! ha en fin e.m gumman, kramiis

Haha men tror de har lite me åldern att göra.. för blev ja inte ens lite bakfull trots att man va skit full... Men nu har de börjat komma krypandes... Haha jo men normalt folk kanske inte trycker i sig familjepizzor.. :) De e nog bara vi o så lkite chips till efterrätt :)

Nä då iså blek är du inte :) Jaa jätte fint hihi :)Aa hehe. Haft en bra dag då ?

Aboslut :) Mat e de bästa som finns!

så söt blommig blus :)

snygg blogg:) läs gärna om mitt liv som strippa i stockholm och i amsterdam, kram!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.