Vi hade iaf tur med vädret,igen!

Nu har jag & sambon vart på Bio,såg Vi hade iaf tur med vädret,igen! Va bäll en helt okej film,typ man satt & skämdes ungefär :) Sambon skratta iaf :) Mitt öga börja klia jätte mycket under filmen,blev nästan galen,börjar man klia ,så slutar det inte utan svider till slut jaja på tal o m annat så är det en annan film som jag är sugen att kolla på: Bride Wars,Kate Hudson är jätte snygg i den filmen tycker jag! Underbart snyggt hår,hon blir finare för varje år tycker jag..Lägger ut några bilder ur filmen,en typisk tjejfilm jag kommer gilla har jag en känsla av! :)
   

Marcus bror,tjej & dotter kom ju igår & sov över så idag hade vi en rätt lugn morgon jag skulle va barnvakt så var & hämtade min kusin,sen gick vi till stan,fikade sen luncha på en kina restaurang,jätte trevligt!
Hehe vi var inne på en leksaksaffär & testade lite masker,här är Vaisha & dottern,söta va :D
 

Sen åkte dom hem vid 15 tiden sen åkte jag & hämta min lille kusin igen,får passa på att umgås så mycket som möjligt när dom är hemma,dom ger ju en sån himla glädje...Vi var även ut & promenerade,känns som jag gått flera mil idag,vilket är jätte bra men känns i benen nu men var ute & gick med Sofia,Oskar & lille Simon en bit,tack för sällskapet den stunden :) Alltid lika uppskattat & trevligt ska bli kul på onsdag då kommer vi till er vid 16 tiden så blir det partaj igen,inte för jag känner så starkt för att dricka nu men kommer väll,måste få tag i en klänning först eftersom det med juldagsklänningen blev dumt,får kika i veckan nu!

Va & kollade rean idag oxå,hitta bara en svart lite längre polo med band i midjan jätte snygg tänkte en sån är alltid bra att ha,som jag inte tröttnar på ! Va mycket skit annars bara,iaf i denna stad..

Nej nu ska jag surfa runt lite har ju inte blivit så mycket av de under dessa dagar...
HAHAHAHAHHAHAHA FAAAAN VAD KUL VI HADE...JAG E JU SKIIIIT SNYGGG, TIFFANY MED HAHAHHAHA

Säg gärna vad du tycker om mina bilder =)

Kram

åh, den vill jag se :) var den bra?

ja precis, det är skönt att ta det lite lungt på tåget & så, läsa en tidning & lysna på musik. jag bor i dalarna, borlänge :) så det är ca 3 timmar med tåget till stockholm, men det är det ju värt & en dag där räcker, sen så vill man bara hem ^^ hihi.. får hopaps du hittar en toppenklänning :) kram

Tack själv gumman för allt..jag älskar dig så att det gör ont....

haha vilka roliga masker :)

AHAHAHAHHAHA, oj. Jag blandade ihop ditt namn med en annan tjej. Jag bara: "Shit! Vart är designen till henne? Men det är ju bilderna på Jenny med namnet på den andra". Det blev helt caos! AHHAHAHAHAH

eller hur caos stavas XD

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.