Torsdag..

Idag känns det så mysigt på jobbet,folk har tagit på sig lite finare kläder än vanligt pga det ska vara julfika idag och alla ska få en julklapp ! :) Tyvärr är jag på ett annat ställe & arbetar under eftermiddagen så jag får min julklapp hemlevererad ikväll ist :)  Men synd att missa fikat..

Tänkte ta en bild på dagens outfit idag men glömt både mobilen & kameran hemma,inte likt mig har alltid mobilen med mig så känner mig så tom utan den & att jag vet att folk inte kan få tag i mig,fast det inte är så värst viktigt så märker man va bekväm med den man har blivit,hur gjorde man förr när man inte hade mobil kan man ju ifråga dig :) men det gick ju bra det med..Lägger in lilla Hello Kitty,älskar den lilla figuren :) Tänkt det va ett paradis för mig när jag var i Thailand,hello kitty överallt & billigt dessutom..Hehe tänk om jag får en dotter en vacker dag shiit va jag kommer skämma bort henne med små söta ting! Jag är ju sån älskar ju allt som är tjejigt :)Älsklingen vill egentligen åka till thailand nu i vinter men blir kanske västindien sen, eller vart som helst bara till värmen

Ja, det ska bli himla mysigt och gott! :)

mh! det här hemskt när någon anhörig går bort!

men det var nog bäst för han att somna in. för han har legat på sjukhus i två veckor! så han mår nog bra nu! men de är ju tråkigt.

Jag vill inte ha en större lgh ;-) Jag vill ha en lgh i malmö nu =) Vill flytta från kristianstad..=)

Vart bort du förresten ?=)

Haha tack! Känner mig som en sån "Man ska ha huuusvagn..."

Sån söt Hello kitty=) har köpt massa sådana kitty grejer till mina små kusiner i julklapp=) Hoppas du får en mysi torsdag:) Kramar!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.