Tips på fin julklappsinslagning!

Detta va väll en fin inslagning med det lilla tråhjärtat,köpte sådana små hjärtan på Petetite igår,jätte fina :) men köpte en massa men när jag kom hem & packa upp så var det bara 3 st kvar i påsen,vet inte vart dom andra tagit vägen,snyft! Men blir iaf 3 paket som blir så här fina sen är det fint med rosa & rött ihop tycker inte ni det :) Förr va det ju hemskt tyckte man,man fick inte blanda rosa & rött ihop!
Sen igår köpte jag ett sött paket med plåster för vi hade slut på det hemma,så dessa söta med små rådjur på fick följa med hem inte till Sambons stora glädje men hihi struntade jag i!

Nej nu ska jag börja göra iordning mig ska ned på stan snart & träffa en gammal väm som jag inte sett på kanske 10 år,tala om kul! :) tar med mig kameran & lägger upp någon bild senare!

Föresten den svarta klänningen på Zara som jag inte fick med mig he,åhh jag sörjer så ville så gärna haft den så funderar på att ta tåget till gbg imorgon pga av den,får se men hatar när man blir fäst vid något fint som man ångrar!
Någon som har den som kan tänka sig att sälja den,i small ?

   Jag är likadan, kan inte släppa vissa plagg ihihihi så jag förstår dig om du tar tåget :-D

detsamma :)fint inslaget var det :)

Hihihi samma här,därför måste jag baka nu...

snyggt"

båda klänningarna var superfina i alla fall :) <3

fint det vart:D är kul att fixa så allt blir fint :)

hoppas du får tag i klänningen.

kramar

Vad fint inslaget, verkligen! :)

Hahaha...nä alla är vi ju olika menar musiken. Ja den affären e mysig som fan. Vilken av klänningarna var det du vill ha? Den med urrigning el den med krås?? jag hade hellre lagt juklapps pengarna på mig själv med hahaahha

svar; tack så jättemycket! :) önskar mig den i julklapp, hihi ^-^

Okey synd när man vill ha något..ska jag vara ärlig så tyckte jag inte att den med krås var så värst fin, men den i urrigning OOO YEES!!! Den var du sjukt porrig i..pussPs. nä bilden är från gran canaria

Vilket superfint paket, det med hjärtat. Jag älskar att slå in paket så jag suger åt mig inspirationen :)

sött kort:)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.