Mysigt..

Nu har Marcus gjort varma champinjonstuvningsmackor,det är så gott sen var han & köpte chips med dipp förut,han är så snäll :) Man måste ju lyxa till det fast det bara är måndag,för varje dag är ju speciell,eller hur?

Tänkte på en sak,har haft att göra med en rätt jobbig människa,som gillar att skapa & se allt i problem,varför lixom,men måste ju vara att man mår dåligt om man vill såra & dra in andra i allt,tycker det är synd för mår man bra så vill man ju aldrig såra andra & man ska ju vara positiv emot sig själv & andra för då mår man själv bra & det blir bäst så! Man puttar ju bara iväg nära & kära andra..
Tänker mest att "denna" människa orkar..
Jaja nej nu ska vi vara positiva,eller hur :)

Nu kommer Marcus med maten så nu ska jag stänga ned datan för en stund & försöka vara ett trevligt sällskap,hoppas det är något bra på tv:n oxå..Har ingen aning men hoppas jag blir positivt överraskad,men blir till att lägga sig i tid ikväll pga jobb imorgon oxå men sen ledig i 2 dagar igen,underbart!

Hoppas ni alla får/har en bra kväll..
Ta hand om er!Försök se allt från en positiv sida,men visst alla har jobbiga dagar det har man tyvärr men mest bra :)
Föresten mysig solnedgång va :) Föresten Marcus & jag förlovade oss för några år sen till en sådan fin solnedgång,vackert!

Föresten en sak till att vara glad för har jag: Har efter 3 veckor besöksrekord idag,jätte roligt,det får mig till att tycka detta är så kul med bloggandet! Tack alla för ni vill vara med & dela lite av min vardag! Alla söta ni där ute som är så snälla & söta! Kan göra en hel dag bra att få en positiv kommentar! :)
Kramar i massa!
Vad fin du är! :)

r

Jaha ja, fan vad skoj da :D .. haha jag har redan tagit studenten, i år tog jag den och jobbar som telefonförsäljare FÖR TILLFÄLLET tills jag hittar nått nytt! :P

champinjoner är icke gott :D men chips ärju de :Dhaha

hehe, det är bara för att jag har amerikanska läsare också! :) Visst kan det göra en hel dag när man bara får en fin kommentar! älskar det!

markus låter som en riktigt trevlig kille, håll fast vid honom!

Tusen tack gumman, nu bär det av mot malmö.. eller ja först mot egypten 03 i natt =)Gott nytt år !

Puss & kram

ååh den där personen låter påfrestande, så himla.. ååååh :S:Smen championstuvning, ofyfassiken va gott :Dsv: haha jaa, det måste vara så :)

Hejsan!Det låter verkligen mysigt.

Hoppas Att ni har haft en trevligt jul.För min del så var det en ut av roligaste julen sen jag kom till Sverige. Nu vill ja tipsa dig och dina läsare om varan gigantiska MELLANDAGSREAN som har startat på www.paprikastore.se modekläder på nätet.

GOD FORTSETNING OCH RIKTIG GOTT NYT ÅR.

Kram Sami

Jaa precis:)

Vad händer för kul på nyår då?

Det låter ju jättekul! Vi åker till Småland ikväll, ska fira nyår där några stycken med god mat o massa party:)

Jaa du. Januari sa vi va? :p Än så länge har det inte blivit mkt sparande... Men det kommer... :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.