Morning babes!

Hoppas alla haft en bra natt & sovit gott! :) Jag sov så skönt att jag inte ville gå upp,fast iof så är de väll så varje morgon!
Idag är väll det inte så mycket planerat för mig jobb hela dagen sen kanske åka till Skövde,måste lämna mina julklappat som Madde inte fått än & träffar ju tyvärr inte henne på Nyår heller men ska se om jag hinner med de,känner att jag skulle behöva lägga mig i solariet ikväll oxå så man får lite färg på sig,så jag inte lyser vit på dansgolvet på nyår !
Får se hur dagen blir!

Föresten tänk att det är redan v.1,fick höra det igår blev överraskad för känns som det skulle vara nästan vecka efter nyår!
Tänkte många skriver ju lite kort info på sina bloggar vilka dom är osv,känns som jag också borde göra det,men vet inte kära vänner vad ni är nyfikna på att veta :) Så väntar nog ett tag till på de,ni får mer än gärna fråga mig saker om ni skulle undra ngt! :)

Föresten hemskt det som hänt i Skövde att ett av de äldsta hus har brunnit ned,fanns många lägenheter & butiker,usch sörjer för dom som misst sina lägenheter och usch ryser av tanken,just bränder är en mardröm för mig :(
Jaja nej nu har dom satt mig i arbete här ska skicka ut ett antal avtal osv..
Så återkommer snart..
:)

 Hehe lite full & glad!
Godmorgon! :)

Hade du inte klänningen du ick av mig på nyår??

Fin klänning!Hoppas du har en bra dag vännen!

precis! :) älskar desperate housewives! :d

vilket härligt tjockt hår!

wow vad snygg du är !!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.