Lite mer..

Köpte en klänning på Zara idag men prövade en annan som jag ångrar såå mycket att jag inte köpte var lite tveksamt men när jag hade hängt ifrån mig den så kom jag på att jag ångra mig & ville ha den men försent så klart så fick den inte,men vill så gärna ha den men tyvärr lär det inte bli så för har ingen Zara butik i staden jag bor i,trist jag vet!
 

Måste lägga in en bild på Charlottes man P-m och deras hund Atlas,men jag är ju tyvärr allergisk så närmare än detta vågar jag inte gå! Men en välldigt väluppfostrad hund,den enda hund jag mött som sitter still tom utan koppel om matte & husse säger det osv..
 
Var föresten inne i en jätte mysig affär,gilla den jätte mycket & kommer absolut besöka den vid nästa tillfälle jag kommer dit,Petitite heter den & ligger i femmanhuset i Nordstan kan tyvärr inte visa vad jag köpte för blev en del julklappar till nära & kära & kan va så att dom kanske tittar in på min blogg :)


Nu blev vinnaren utsedd på Dansbandskampen Lars-Kristers ,gillade verkligen deras låt Carina var ju jätte bra,fast hade varit kul om Scotts hade vunnit för dom är ju från Lidköping :)
Annars cc &  lee dom var oxå kanon bra men tror att rätt lag vann!  Har någon av er följ detta program tro?
Nu blir det Svensson svensson på tv:n marcus älskat det programmet!

Tack igen Charlotte för en rolig dag!
Kramar!=)

ja den affären köpte vi julklappar till B i. Pethit eller var den heter men johan fick välja klappen orkade inte bry mig faktiskt..you know why..hehe..men jag kommer inte kommentera dansbandskampen..inte min stil du vet..with al my love pöss

den sista klänningen var jättefin :) synd att du inte fick tag på den du ville ha. Kram

Ååh klänning nummer 2 va helt underbar :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.