Gott & blandatHar tänt ett litet värmeljus nu vid datan så jag får lite julstämning & julmys så släckt ner i rummet lite.. :)

Igår var jag & träffa min lille kusin Samuel som var på besök hos min momor,söting vi busa en massa han har börjat prata så mycket nu,fast vet inte vilket språk det är hehe,sen älskar han min mobil han kan gå & prata i den hur mycket som helst. Samuel hade föresten jätte mörkt hår när han föddes nu ett år senare är han en äkta blondin :)
.

Idag försesten har jag på mig detta,en kort mörkblå väst jag köpte i helgen samt en vanlig Hm topp under sen mina mörkblåa vila jeans..Om ni var nyfikna :D Fast fryser lite så tur jag hade min bruna kofta kvar på jobbet..
(vet att jag ser lite tråkig ut men ser ut som jag mår just nu känns det som hehe )

 
Tack så mycket :) Okej ja precis man får tänkte på pengarna så blir det med ok att jobba :)

Haha jag trodde att juldagens höjdpunkt var att festa för dig..du gillar ju krogensska bli kul att träffa dig med och mamma tyckte att jag inte skulle åka till Bskatan jag bara vi stannar en natt och jag vill ju träffa min jenny...jag kommer säkert få nått fattigt i juklapp i år som vanligt dom har ju fan inga pengar..varför köpa fula glas..hatar henne...blääääääääääää...sött du skrev om hon med cansern..fint skrivet verkligen..love ya ses snart

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.