Ellos dåligt!

Jag har beställt några gånger från Ellos,vilket varit jätte smidigt fått leveransen någon vecka senare osv,inget krångel men jag beställde en klänning som jag skrivit om tidigare i ett inlägg nu fick jag att dom ska skicka den till mig och jag kommer få den inom 5 dagar,men jag blir så arg på dom jag ska ju ha den på juldagen,så hoppas jag får den innan senast tisdag den 23:e då annars vill jag inte ha den! Dom har lixom inte hört av sig om att det skulle vara sen leverans innan osv.kan påpeka att detta beställdes i början av november!! Så här länge ska man inte behöva vänta..

Ska bli spännande att se om jag blir nöjd & om jag hinner få den men nyfiken på om den är lika fin som den va på bilden!Hej :D Jag heter Christina och är ägare av RealLovers.blogg.se Jag har bloggat ett tag och hade gärna velat veta vad du tycker om bloggen eller så kan du bara kolla eller slänga in en liten gullig kommentar ♥ Klänningen var superfin & de ska ju absolut inte vara så att man behöver vänta så länge!

Snygg var den iaf!

Åh denna har jag också tittat på, jättefin är den! Kramis

snygggg klänning !

Fin klänning, verkligen supersnygg! Tråkigt att ellos krånglar så, dom som brukar vara bra.. Hoppas du hinner få den och att den är som du tänkt.. Puss

Underbar klänning! Men tråkigt med såå lååång väntan :( Klart man blir irriterad!Sv. JA, sune e ju såå bra! Kalendern blir bara tråkigare o tråkigare :( Fast pelles jul va också bra ^^ Men Sunes jul äger verkligen :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.