Den stora juldagen!

Vaknade & hoppades att jag skulle må lite bättre,visst det gör jag fast jag vill inte må dåligt för jag känner mig så tung i huvudet,täppt i näsan och ont i halsen men men får tänka positivt att det går över under dagen för blir en lång dag plus natt!
Alla går ju ut i stan i kväll & festar & det ska jag med göra fast kanske drar mig hem tidigare med taxin. Ja det återstår att se..

Har nyss gått upp & käkat frukost nu har jag sprayat mig själv med bus,
 blev denna,inte den bästa men det var den jag hittade hemma i skåpet! Så sitter & stinker hehe...
 Måste föresten tipsa om en ögonmakeup remover jag köpte i all hast förra helgenpå h&m & den är faktiskt helt ok! Söt liten burk också och min favoritfärg rosa :)


Frågan är vad jag ska ha på mig för klänning ikväll,eftersom det sket sig med den jag beställde men har nog bestämt mig för den som jag köpte till bröllopsfesten för några veckorsen,faktiskt väldigt söt men lite för lång men strunt samma..Vad tycker ni om denna klänning?


Nej nu ska jag gå & sminka mig & fixa mig färdig redan för kvällen pga det är full rulle idag ska på 2 kalas sen kommer ju folk hit så enda chansen är att jag grejar mig nu & bätttrar på sen fram emot kvällen som jag måste oxå pga jag snyter mig konstant det gör ju så man ser för jävlig ut men måste man så måste man..
Blir till att lyssna på mina julfavoritlåtar nu till det..


På återseende under kvällen hoppas jag ska försöka lägga upp lite bilder förhoppningsvis..
Stora julkramar från mig! Rudolf med röda mulen :)Okej, men du vill alltså bara ha en header i din blogg, eller en hel design? :)

God fortsättning på dig tjejen! fin klänning...du kommer bli super fin ...kram

sv: hehe tack så mkt! söt klänning

nej, det skulle inte göra det hörrödu! :)

Den "bus:en" har jag aldrig testat, men jag har också gjort några behandlingar inför kvällen! Vilken tid startar festligheterna?! Vi kommer bort sen... Kram kram

tråkigt att inte må bra :(

ååh krya på dig! :)

fest ikväll va? ha så kul! kram

Nä inte kul med distansförhållande.Fin klänning!!

fin klänning :D

tycker inte den där sprayen längst upp funkar :(

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.