Dan före dan före Dopparedagen!

Tänk att det är så nära nu till Julafton,hade jag varit några år yngre hade det varit jätte speciellt men är ju inte likadana känslor man har nu men visst det är en speciell helg :)
Idag kommer min moster med sambo plus min lille kusin hem,åh ska bli kul att träffa den lilla busungen..

Idag ska jag gå lite tidigare ifrån jobbet,ja vet känns som jag är en av dom få som faktiskt jobbar denna vecka men jag ska gå till en läkare och undersöka min mage,går inte in på detaljer men har sjukhusskräck vet man ska inte ha det för sjukhus hjälper bara folk. Men har bla skräck för blodprov bara tagit det en gång i mitt liv tror jag,värsta jag hade vart med om sprang ut & gömde mig på parkeringen efter (var 7 år hihi  ) men jag har inte tagit det efter den gången men vet att det är fjantigt men någongång måste man ju ta det,den dagen den sorgen!

Igår var en mysig kväll,gick över till min gamla barndomsvän som va hemma nu under julen från Norrköping där hon bor & pluggar sedan 3 år tillbaks,vi umgick jämt på högstadiet! Vi satt & prata en massa minnen var så roligt..
Tack Albu om du läser detta för en mysig kväll,lovar att ta tåget & komma upp & hälsa på dig någon helg framöver!
Du är alltid lika snygg som vanligt!Hihi måste lägga ut en bild som Vaisha la ut på oss på sin blogg,pimpar eller vad ?

Gå in på hennes blogg & läs om vad hon skrev om Erikshjälpen,håller verkligen med henne! Hon är inte bara snygg utan smart också :Djaa nu har det tydligen börjat regna här igen, typiskt.. var ska du fira jul då?:)

Ni är så snygga så :-)

Hej och tack gumman, vad fina ord du skriver om mig blir helt rör!! Snygg och smart hehe..vad bra att du ska oxå skaffa ett fadder barn vi måste hjälpa andra vill att alla ska förstå det. Hoppas ni får kul på scotts haha puss

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.