Dagens outfit!

Är inte så bra på detta & ska nog inte bli så ofta heller men lägger ut detta! Toppen jag har på mig är från Whyred,vann den på en av hanna graafs tävlingar,jätte nöjd med den gillar färgerna plus enkel svart kofta plus ett par ichi jeans & självklart mina älskade stövlar.. :)Åhh blev så glad dom ringde från mitt andra arbete & ville ha mig dit på julfika så snart kommer dom & hämtar mig så lyxigt så,men överallt är det firande & folk kommer & ger gåvor & julklappar till varandra (är på en kommun nu) så mysigt :)

Love is in the air!

Sen har dom avtackning av en tant som jobbat i 40 år men går i pension idag,konstig känsla att göra det säkert för mig känns det som det är 1000 år tills den dagen!


Hoppas ni har det bra kära vänner :)

Kram kram
svar: jag älskar julrean, men ibland känns det som om man inte hittar något och då känns det som om m man måste handla bara för att det är billigt!

Ja priserna hemma är inte lika trevliga som dom är här.. Älskar din outfit :D Ser ut som jag skulle göra hemma :) Kramar

svar: det tycker jag också :)

svar: jo! snabb också!

snyggt!

Varför ingen semester förens om ett år? Jag ska skickar över några solstrålar till dig varje dag i sånt fall :)

Du verkar ha haft en supermysig dag! Kramar snäckan

sv. jaa, ska bli så skönt :) händer ikväll? :)

hej, gullig outfit, någon speciell affär du skulle vilja tipsa om :D

fin och mysig outfit! pöss och kram :)

I see.. Då förstår jag. Skulle göra samma sak som du! Det är viktigt med en fastanställning idag och dessutom jäkligt tryggt!

sv: ingen orsak och tack sötis! :)

Mmm jag har haft en bra dag. Ska dock iväg och jobba natt nu, sådär kul! hehe, kramis

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.