Annandag,trött!

Sitter här  nu trött & även glad för kära Vaisha sitter brevid,hon & sambon & dottern sover över här i natt dom har ju sovit förra natten hos hans mamma men nu ville dom sova här ist pga vissa omständigheter! Lilla Tiff har somnat,männen sitter i stora rummet & spelar tråk ps3  & vi sitter framför datan & roar oss..

 Detta är snygga Vaisha!

Igår så var det ju full rulle far & flängde mellan olika ställen & firade jul,var trevligt sen blev det även utgång för mig med,vi var på 2 olika ställen för att kolla läget så vi inte missade ngt kul!

Tyvärr så såg jag en om man kan kalla det fd vän,som jag inte vill nanmnge utan jag ser henne som ett monster utan hjärta,orkar inte gå in på detaljer blir så långt inlägg då men kan säga man kan inte lita på henne,strulat med mera med alla killar jag tidigare haft i mitt liv,fattar inte hur man kan göra så en efter en också sen hade hon en hemlig affär med min fd "kille" bakom ryggen på mig det finns inte i min värld hur man kan ha mage att göra så"fattar inte hur killen kunde göra så oxå",sen fattar hon inte varför jag inte hälsar på henne ???

Jag är väldigt sån att dom som jag har som vänner,betyder jätte mycket & dom litar jag på & älskar,dom får mig att må bra,varför ska man ha en vän som får en att må dåligt och som man inte litar på?

På tal om annat idag har vart en rätt lugn dag,träffat min lille gullige kusin sen åkte vi på en annan julfest (blir många sådana nu,släkten är stor) sen så kom ju Vaisha o co hit..Vaisha kom hit & var jätte upprörd över en viss person som betett sig som ett svin idag,som hon bröt kontakten för evigt med den personen,låter som vi är jätte hårda men vi har stora hjärtan lovar :) 
Men nu känns allt bättre skönt att det är fredag idag så vi har en vanlig helg innan en ny arbetsvecka,fast den blir ju lite hackig oxå för är ledig nyårsafton & dagen,SKÖNT!

Hoppas ni haft en underbar julhelg :)
Kram i massa...


 
Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.