Allvarlig en liten stund!

Sitter helt rörd på jobbet nu,gick in på http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/ och satt & läste hennes inlägg en efter en och den näst sista hon skrev nyss satt jag med tårar i ögonen & rös så hemskt ,dumma cancer säger jag! Denna kvinna har jag växt upp till och sett i olika skvallertidningar när hon går på kändisfester osv alltid lika snygg,det är hon nu oxå! Hon har en son som är något år gammal,lyckligt gift varför ska hon som är så ung drabbas av cancer,eller varför ska någon drabbas av det! Vet folk i min närhet som haft det,vissa klarat sig & vissa inte :( Min mammas morbror är 86 år för något årsen fick han ändtarmcancer samt fått en del olika sjukdommar han klarade sig & övdelevde cancern men ändå ska inte säga så men han är ju ändå så gammal & haft ett jätte bra liv (så klart jag vill han ska leva) men då känner jag så här vimmelmamman är så ung & har en liten son orättvist att hon kanske inte kan få överleva,bättre hon får göra det att cancern försvinner!
Jag hoppas det att den ska försvinna,och känner nu efter jag läst hennes blogg att min lilla förkyldning och feber jag sitter med inte är något igentligen att klaga på och känner att man ska uppskatta det lilla varje dag & vara lycklig över att man lever & mår bra!

Så alla ni tänk på just nu va lyckligt lottade ni är att ni mår bra & har det bra och njut av varje minut,varje dag och uppskatta det lilla i livet!

Men gå in & läsa hennes blogg man blir berörd verkligen!
Håller tummarna för henne..Jag älskar hennes blogg, mer berör kan man ju inte bli!

Tack! :)

Ja hon är helt fantastisk, att hon klarar av att skriva om det så att det verkligen tar tag i en, det är helt sjukt... man blir lika berörd varje gång.

ja verkligen, hon är inspiration!

Vad gulligt att du väntat på mig, hinner typ inte blogga ngt i dag ska åka och handla och hinna med massa idag blää..jag hatar verkligen b ska starta en blogg som heter hata b bloggen haha e du med på den bloggen eller? hahah...stackars dig Rudolf ska krama dig på juldagen..b kommer säkert tjata om nästa år haha att vi ska fira jul där...även att j sagt till henne

hihi, ja :) god jul kramar

God jul! kram kram

Tack jenny ! :D

Sv: TACK! =D

Tänkvärt inlägg, ska kolla hennes blogg alldeles strax. Vill passa på att önska dig en GOD JUL! Kram Johanna

Tack gulliga du!

Kram Lotta

Jag älskar vimmelmamman :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.